Mintát használtam el eddig ebből a szérumból, 4 alkalomra volt elég, ha ügyesebben nyomom a kistasakot, 5 alkalomra is elég lett volna. Kellemes állaga van, nem fehér, de nem is kifejezetten áttetsző folyadék, olyan fátyolos. Könnyen elkenhető az arcom, homlokon. Illata kellemesebb, mint a hozzávaló krémnek. Nagyon szép sima, fiatalos, matt tőle a bőr. Gyorsan beszívódik, könnyedén lehet rá krémezni. Reggel is, este is haszáltam, reggel a kék Immortelle nappali krémet, este ugyanennek a krémnek az éjszakai párját kentem fölé, és hát ragyogó, fiatalos, egészséges lett tőle a bőröm, olyan, mint sok évvel ezelőtt volt. Hogy ráncok ellen hogyan hat, azt ennyi használatból nem tudom megmondani, a kollagéntermelés szintjét se tudom mérni, de kétségtelen, hogy látványra és tapintásra is puhább, simább, szebb, fiatalosabb a bőröm tőle. Egyetlen dolog tart vissza attól, hogy megvegyem, az ára. A krémekre beruházok, de ha a szérumot is megvenném, az már sok lenne a pénztárcámnak. Ettől független a szérum 5 csillagos.