Samponok

L'Oreal Paris Elseve Dream Long Air Volume Szárazsampon

3.2
Hozzáadva 2021.05.03.by

siss

Segít a haj hosszantartó frissességének megőrzésében. Először a hajtőn majd az egész hajhosszon alkalmazva frissíti fel a hajat fehér foltok nélkül. Dúsabbá varázsolja és 24 órán keresztüli kellemes illatot kölcsönöz. Zsíros hajtőre, száraz hajvégekre, ricinus olajjal és vitaminokkal.

1999 Ft-tól

2025.03.25. 20:25

Szárazsamponnak nagyon rossz. Viszont hajparfümként nagyon szeretem használni, mert jó az illata.

2025.02.20. 09:14

Az egyetlen pozitívuma a terméknek az illata. Semmi hatását nem látom és fullasztó a többi szárazsamponhoz képest, amiket eddig használtam. Pénzkidobás volt megvenni.

2024.04.10. 10:59

Szeretem, nem nehezíti el a vékony szálú hajamat és nagyon jó illata van. Többször újravettem.

2024.04.09. 11:56

Teljesen jól működik. Az illata nagyon tetszik, ezért újra venném.

Utoljára szerkesztve: 2025.03.19. 06:26 - 2024.04.08. 12:15

Update : Nemrég vásároltam újra a terméket de sajnos valamit változtattak rajta és az illatán kívűl semmi haszna nincs, nagy csalódás. 2024.04.08 : első értékelés Nekem teljesen bevált, már a 2.-at használom. Az illata csodás, egész nap érzem a hajamon. Szőke hajamon használom, felrázás után. Mivel egy világos permetet képez a hajon, a szőkéknek tökéletes választás. Ráfújás után a kezemmel kicsit összeborzolom a hajam, és kész is.Szerintem nagyon jó száraz sampon,maradok ennél a terméknél ha elfogy!

Utoljára szerkesztve: 2025.02.20. 09:14 - 2024.02.07. 20:47

Ez valami borzalom… rengeteget is kell belőle fújni hogy érjen is valamit mert olyan mintha semmi nem is jönne belőle …. Nem újravevős