Samponok

L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump Sampon

3.4
Hozzáadva 2023.01.23.by

siss

Az élettelennek látszó hajvízhiányra utal. Hidratáló samponunk azonnal bevonja a haj kutikuláját, és a termékcsaládba tartozó balzsam használatával együtt akár 72 órán át** hidratálja a hajat és akár 10-szer hidratáltabbá** teszi a fényesebb és revitalizált hajért, elnehezítés nélkül.

Vásárold meg külső partnereinktől.

2025.04.05. 11:13

Sajnos én pont azok közé tartozom, akiknek szörnyen elkezdett tőle hullani a haja. Körülbelül a flakon felénél jöttem rá, hogy emiatt hullik. Borzasztó nagy csomólban hullott ki a hajam nemcsak hajmosásnál, hanem a hajmosásos között is. Messziről kerülöm ezt a sampont, rá sem nézek a boltban. Azóta is azon dolgozom, hogy rendbe tegyem, amit tönkretett.

2025.03.27. 17:28

Én szeretem, egy éve használom. Az én hajam szerencsére nem hullik tőle, ellenben szép és selymes. Egyedül azért fogom lecserélni ha elfogy, mert már megszokta a hajam.

2025.03.04. 08:24

Hajam fele, de legalább a harmada kihullott tőle Az elején tetszett a tisztító hatása és puha volt a hajam is tőle, azonban el kezdett hullani a hajam, csomókban és a használat abbahagyása után is még heteken át hullott. Szeptember-december között nagyon hullott, azóta a helyzet normalizálódott (most van március) és babahajaim is nőttek, de még egyszer nem venném a kezembe ezt a terméket.

2025.02.08. 15:13

Eleinte szerettem, mert nagyon puhává és simává tette a hajam. A balzsamjával együtt használtam kb. fél évig, aztán arra lettem figyelmes, hogy brutális mennyiségű hajat vesztek hajmosások alkalmával. Alapból kevés, vékonyszálú, hullásra hajlamos hajam van, de ez a hajvesztés mennyiség egyértelműen nem fért bele a normális tartományba. Abbahagytam a sampon és a balzsam használatát, majd láthatóan minimálisra csökkent a napi és mosáskori hajvesztés. Többet sajnos nem merek ettől a márkától vásárolni.

2024.12.25. 13:48

Nagyon szerettem volna szeretni, eleinte jó volt, az illata is jó, viszont nekem is elkezdte irritálni a fejbőrömet...:(

2024.12.08. 17:49

Első használat után nagyon szép végeredményt kaptam. Nem zsírosodott be a hajam két nap után, viszont egy idő után észrevettem, hogy sokkal jobban hullik a hajam mint kéne. Szinte tincseket húztam ki a hajamból a használata után. Tiktokon láttam meg, hogy a sampon okozta másoknak is. Ment a kukába, többet nem veszem újra.