Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés
Lelőhely: Drogériák, hipermarketek

L'Oréal Paris Hyaluron Specialist Szemkrém

4.1
Hozzáadva 2023.07.25.

"Az öregedés elleni krémek használatához soha nincs túl korán! A szemkrém visszaadja a szemkörnyéknek azt a hialuronsavat, amelyet az idő múlásával az arcbőr elveszített. A dehidratált bőr az idő előtti öregedésre is jóval hajlamosabb. A magas koncentrációjú, kétféle hialuronsav a bőr felszínén és a mélyebb rétegekben is kifejti hatását és képes fenntartani a megfelelő szintű hidratáltságot. Mindemellett a ráncok feltöltéséhez is hozzájárul. A szemkrém már 25 éves kortól használható."

Vásárold meg külső partnereinktől.

2024.01.26. 19:27

Meglepően jó! 😊 Eddig a Clinique szemkörnyékápoló krémjére esküdtem, de annak magas ára miatt régóta kerestem egy kedvezőbb árú alternatívát. Ezzel abszolút meg vagyok elégedve, tényleg puhább, hidratáltabb a szemkörnyékem és a sötét karikák is halványodtak kicsit. 😊A kiszerelése is szuper.

2023.03.30. 12:35

Már jó pár hete használom, de nem igazán vettem észre változást, a szemem alatti sötét karikák sajnos nem mentek sehova, de még halványulást sem tapasztaltam. Igazából felkenni nagyon kellemes érzés, puha lesz a bőröm tőle, azonban sminkelni egyáltalán nem lehet rá, és még smink nélkül is érzem ahogy pereg le. Sajnos nem ebben a termékben találtam meg a számomra megfelelő szemkörnyékápolót.

2023.03.30. 10:49

Én a ráncokat szerettem volna halványítani, nem sikerült. Az állaga tetszik, könnyed, viszont csípi a szemem.Nem fogom újravenni.

2023.03.07. 09:27

Nekem bevált. Kevésbé beesett és lila a szemem alja mióta használom

Utoljára szerkesztve: 2023.04.07. 11:24 - 2023.03.03. 11:40

Ráncos éppen nem vagyok, kis szarkalábaim vannak, viszont a szemem alatti terület mindig nagyon száraz. Ezért vettem meg ezt. Nem hidratál eléggé, vékony rétegben semmit sem ér, ha pedig vastagabban kenem, akkor kukacosodik. Nagyobb hatást érek el azzal, ha a normál, arcra való hyaluron hidratáló zselémet vékonyan a szemem alá kenem. Számomra csalódás, biztosan nem veszem újra.Update:Adtam neki sok időt, reméltem, hogy huzamosabb használat mellett valóban kifejti azt a hatást, amit ígér. Nos, nem.Továbbra is utálom, alig várom, hogy elfogyjon. Azt vettem észre, hogy még nagyon vékony rétegben is kukacosodik, ha reggel felkenek egy picikét, és napközben megdörzsölöm a szemem, ott vannak a kis hurkák. A hidratáló értéke teljesen nulla, száraz marad a bőr a szemem alatt, cserébe jó drága...Vettem közben egy Isana kollagénest, amit esténként használok, hogy legalább akkor kicsit hidratáltabb legyen a szemem, amíg alszok. Komolyan, szánalom, hogy egy noname harmad annyiba kerülő cucc nagyságrendekkel jobb, mint egy világmárka terméke. Lehet, hogy meg sem várom a végét, elkenem gyorsan dekoltázsra, ne is lássam.

2022.10.08. 23:25

Nem hasznalom napi szinten, de ha keveset aludtam es reggel taskakkal ebredek vagy nincs szuksegem mely hidratalasra akkor jol jon. Valoban simit es feltolt. Van benne koffein ami nalam kotelezo egy szemkremben. Hamar beszivodik, nem irrital. Osszesegeben nem rossz, reggel kenyelmesebb hasznalni mintegy koffeines szerumot pl. Akciosan vettem meg junius korul, arfuggo lesz, hogy ujraveszem e.