Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
superhero
2016.05.14. 18:28
Nekem még mindig van benne, a 20as árnyalatból. Szép a színe, jól megy a bőrömhöz, de ritkán használom. Imádom ezt a kivitelezést, de ügyeskedni kell az ecsettel, hogy ne vegyek fel túl sokat vele. Elég tartós is, és nem tudom, mi van benne, hogy még mindig használható és nem romlott meg.
2014.05.01. 15:37
Nekem is a 30-as árnyalat van meg, szép kis barackos enyhén csillámos rózsaszín. A csomagolás tényleg nagyon rossz, de a cucc jó, bár teljes áron tuti nem venném meg.
2014.02.06. 21:11
Az első pirosítóm, egy barátnőm használta, kipróbáltam, és nagyon megtetszett a termék, tökéletes árnyalatot sikerült választanom (50). Ritkán használom, így valószínűleg életem végéig elég lesz. Meg kell tanulni bánni vele, eleinte nekem is gondom volt a felvitellel, de aztán belejöttem. A csomagolás viszont kétségbe ejtő, kb a második utazásomkor berepedt a tartója, azóta meg már félek magammal vinni bárhova is, mert rettegek, hogy teljesen eltörik. Jó cucc, otthoni használatra!
2013.04.20. 19:48
Nagyon szép színe van, és tartós is, de kicsit nehéz megoldani a felvitelt mert a saját ecsete túl kicsi, ahhoz hogy szépen el lehessen dolgozni a port.
2013.01.12. 16:04
Szerintem magával a termékkel nincsen gond, de hihetetlenül rossz a csomagolás! Saját ecsete felveszi a port, de nem lehet szépen eldolgozni, mert túl kicsi, és nem erre való. Ha nagyobb ecsettel nyúlok bele, az túl sok port vesz fel=bohóc leszek. Egyedül utazáshoz tudnám elképzelni, de mint lejjebb olvastam, ahhoz meg törékeny. Áh, nagyon gáz és sok pénzt adtam érte.
2013.01.01. 21:40
Nagyon nagyon szeretem, a 40-es árnyalatból vettem két tégellyel is. Még a kis ecsetét is szeretem, egészen jól adagolja a festéket. Egyedüli hibája, hogy a műanyag minden tégelyemen hosszában elreped egy kisebb ütéstől is.