Hajfestékek

L´Oréal Professionnel Majiblond Ultra Hajfesték

1 vélemény
Hozzáadva 2017.02.05.by

vira.15

A L´Oréal Majiblond ultra kímélő hajfestést biztosít a Ionène G és az Incell gondoskodásnak köszönhetően. Erősítik a hajszálakat, a hajgyökerektől egészen a hajvégekig. Intenzív világosítás 4 akár 4,5 árnyalattal, természesetes alapon előfestés nélkül.

Utoljára szerkesztve: 2015.02.11. 11:57 - 2014.12.02. 17:21

Már régóta szerettem volna kipróbálni, de a Kallosban a 3000+ forintos ár mindig elrettentett. De most páran együtt rendeltünk az iparfumeriáról, ott 1790 forint csak, plusz ugye a szállítás is eloszlott, de még azzal is megéri, szóval rendeltem.Nagyon jó festék, szépen világosít, az régebben hennával festett, azóta szőkített, de még kicsit narancssárgás hajamat szépen lehamvasította a 902-es árnyalat, nagyon szép világos, természetes szőke árnyalatot kaptam, nem csikorog, nem nyúlik a hajam. Igaz nagyon büdös volt, majdnem megfulladtam, meg kicsit bizsergett tőle a fejem, míg rajtam volt. Engem nem érdekel az ammónia, az ammóniamentes festékekkel (pláne a dobozosokkal) eddig CSAK rosszul jártam. Maradok ennél, elég lesz már csak a tövét festeni, iparfumériáról betározok vele, elég lesz egy fél évre 3 darab. 5 csillag.UPDATE: levonok egy csillagot, mert hamar besárgult, és a hamvasító sampon sem segít rajta. Azóta váltottam a Londa nyírfaszőkéjére.