Hajformázók

L'Oreal Paris Studio Line Silk & Gloss Curling Mousse Göndörítő Hab

Hozzáadva 2016.01.04.by

rockroka

Gödörítő hajhab hullámok formázására

Tincsről tincsre rugalmasságot és fényt ad a frizurának. Selyem mikroszálakkal gazdagítva, elegáns csillogás, természetes tapintásúvá teszi a hajat.

Utoljára szerkesztve: 2019.08.25. 05:22 - 2019.08.25. 05:22

Tökéletes göndörítőhab. Láthatatlan, ruganyos, és mégis tart - a hatás teljesen természetes.Nekem az alig hullámos hajamból képes már-már göndörbe hajlót csinálni (dauerolt hatása nyilván sosem lesz, ilyet kár is tőle várni....). Erre képes volt váll alá érő hajhosszúságnál is.Egy titka van: nem száraz hajra kell felvinni, hanem hajmosás után a törölközőszárazra, és így kell megszárítani gyürkésző mozdulatokkal (vagy diffúzorral, de én azt nem szeretem / nem tudom használni...)Egyszerre kevés kell, különben elnehezíti a hajat, ha túltoljuk. Pici adagokban tegyük a hajra, ne akarjunk egyszerre egy egész grapefriutnyi mennyiséget eloszlatni.Az is klassz, hogy nem azonnal szilárdul meg, így van valamennyi időnk dolgozni vele, kialakítgatni, hogy merre is kunkorodjon a haj.Nekem egyáltalán nem korpásodott tőle a hajam - más göndörítő hab okozott ilyen problémát. Ez azonban nyilván teljesen egyéni érzékenység függvénye, kinél milyen hatóanyag okoz ilyen problémát.

2017.11.08. 20:27

Borzasztó! Senkinek nem ajánlom szívesen. A hullámos hajamból csinált egy száraz,egyenesedő-hullámos semmit a fejem tetrjére. Soha többé. Nem sajnálom kidobni a kukába.

2017.09.12. 18:40

Nekem dauerolt hajam van, nem ez az első hajhab amit használok rá, de eddig ez volt a legrosszabb.. A hajam már két nap után kinyúlt, nem volt tartása.. és sokkal hamarabb zsírosodott, pedig csak a hajhabon változtattam.. Engem nem győzött meg, biztos nem veszem újra.

2017.08.31. 08:42

Nekem nem igazán vált be arra, amire való. Közepesen göndör hajam van, azért vettem meg ezt a hajhabot, hogy némi tartást és rendezettséget adjon a természetes fürtöknek. Az eredmény: összeragadt hullámos tincsek. Gyakorlatilag kiegyenesíti a loknikat, ráadásul nagyon zsíros hatást kelt. Viszont, ha épp kivasalom a hajam, akkor előtte ezt használom, mert nagyon sokáig egyenesen tartja. Szóval arra nem jó, amire használni kéne, de egyenes frizurához kiváló :)

2016.08.23. 07:16

Eddig egyszer vettem, már jó ideje megvan, használgatom, de nem az igazi. Az illata alapvetően jó, de hajszárítás után eltűnik és napokkal később szinte még büdös is. Kicsit elnehezíti a hajat, de cserébe nem mondanám, hogy legalább jól fixál, kétnaponta frissíteni kell, az biztos. Mióta megszűnt a Garnier Fructis göndörítő habja, nem találom a helyemet. Szerintem már jó 10 éve használtam. :( Most szalonból beszerezhető hajhabbal helyettesítem, azzal még mindig elégedettebb vagyok.

Utoljára szerkesztve: 2019.05.18. 20:37 - 2016.08.22. 23:22

Update: Egy-két év kihagyás után újra megvásároltam. A véleményem továbbra is ugyanaz, szuperül göndörítő hajhab, mely tartóssá teszi a loknikat. 2016 augusztus 23.Én már legalább harmadszorra vettem újra ezt a terméket. Dauerolt hajam van, használat után a végeredmény gyönyörű, természetes, rugalmas hajkorona. Egy flakon sokáig tart, ár-érték arányban is abszolút megfelelő.