L'Oreal Paris

Ár:   5290 Ft   Kategória:   Sminkek arcra
Kiszerelés:   9 g   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: wishes, az összetevőket feltöltötte: PolgarSzilvi, Módosítva: 2022. március 28.

Kiszerelés:   9 g
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek
Kategória:   Sminkek arcra

• tökéletesen egységesíti az arcbőr tónusát és elfedi a bőrhibákat
  • fixálja a sminket és meghosszabbítja a tartását
  • sminkre és önmagában is használható
  • gyöngykivonatának köszönhetően világosítja az arcot
  • természetesen mutat az arcon
  • kiegyenlíti az arcbőr szerkezetét
  • nem szárítja ki az arcbőrt

5 árnyalatban kapható

VÁSÁROLD MEG

L'Oreal Paris True Match Bőrtónushoz Igazodó Arcpúder eladó
Ár: 1800 Ft , Eladó: nygigi
Állapot: új, bontatlan, Helyszín: Átvétel: Budapest (Köki vagy Határ út), fizetés: Utánvéttel nem küldök semmit! Foxpost, posta vagy személyes átvétel.
1000 Ft L'Oreal Paris True Match Bőrtónushoz Igazodó Arcpúder
Ár: 1000 Ft , Eladó: alexandra326
Állapot: Képen , Helyszín: Budapest, VII. ker., fizetés: Személyesen vagy postán/Foxposttal

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

Veronika8614

2023. augusztus 16.

Kedvenc puderem, konnyu, nem szarit, talaltam hozzam passzolo szint, szepek az osszetevoi, konnyen felveszi az ecset is, mindig ujraveszem.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2023. augusztus 16.

Rencsur82

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2023. augusztus 6.

Alapozót fixalom vele. Sokáig fent marad, nem kopik meg.
Most ez a kedvencem. Ecsettel viszem fel, elég sokáig elég, pedig napi szinten használom.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2023. augusztus 6.

Alapozót fixalom vele. Sokáig fent marad, nem kopik meg.

BLili

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2023. július 8.

Alig jön ki belőle a por szerintem, olyan, minta kő lenne.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. július 8.

Alig jön ki belőle a por szerintem, olyan, minta kő lenne.

mrs.imperator

Bőrtípus:  -
Korcsoport:  -
2023. április 14.

Egy nagyon jó púder. Kis tükörrel és párnácskával. Bár én ecsettel viszem fel kizárólag. Szép, természetes szín, láthatatlan bőrön, egységes bőrképet ad. Nem szárít, és finomabbnak érzem más púderekhez képest. Kipróbáltam a serum fluidot is a true match termékcsaládból, szintén jó tapasztalattal. Ajánlom mindenkinek!

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2023. április 14.

BRebi

2022. október 17.

Alapozó nélkül használtam és gyönyörű lett tőle a bőrképem. Nem mattított olyan sokáig, az ára is borsos, így maximum leárazáskor fogom újra vásárolni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2022. október 17.

gomoripetra

2022. május 31.

Rose ivory árnyalatban használtam a hozzá passzoló alapozójával és nagyon szerettem, teljesen elfogyott. Teljesen megvoltam elégedve az összhatással. Szépen mattít és hatalmas pozitívum, hogy az alapozóhoz passzoló, színes skálán mozgó színek közül lehet választani. A kis szivacsát én nem használtam hozzá, mert nekem úgy maszkos hatást keltett a végeredmény. Az INCI miatt viszont lehet nem vásárolnám újra a terméket, ettől függetlenül meleg szívvel ajánlom. Drogériás viszonylatban az egyik legjobb!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. május 31.

hoembera

2022. január 25.

Porcelánbőrömre nehéz passzoló színű púdert találnom, a 2.N vanilla árnyalat pont illik hozzá. Kicsit krémesebb állaga van, nem pereg. A csomagolásban van egy kis tükör és szivacs, de én egy kabuki ecsettel szoktam felvinni. Felbontástól 24 hónapig jó a szavatossága.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2022. január 25.

bambuszka

2021. március 31.

Szépen mattít, fényvédő fölé használom, ha nagyon csillogok. Igaz, nem használom minden nap, de alapos dupla tisztítás mellett nekem nem tömítette el a pórusokat.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. március 31.

Tina84

2020. december 12.

Mivel hasonló márkájú alapozót vettem így adta magát hogy a púder is az legyen.A fedése nagyon szép, tartós és matt, de természetes hatást kelt. Egy nagy baja van, ami viszont eléggé nagy gond: borzasztóan erős miteszerképző. Annyira beül és eltömíti a pórusokat, hogy az botrányos. Rövid idő alatt elcsúfította az egész arcomat és csak nehezen sikerült visszacsinálni. Akinek akár egy darab miteszere is van, számítson rá hogy ettől sokkal több és sokkal látványosabbak lesznek. Más márka transzparens púderét használom azóta és érdekes módon attól semmi probléma nem volt, tehát ezzel van a baj. Senkinek se ajánlom!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2020. december 12.

Candy21

2020. június 20.

Ez egy jó kis púder nem lesz maszk hatású az arcon van egy minimális fedése én sokszor csak magába használom úgy is szépen mutat
Nem mattít ja le teljesen a bőrt ami nekem kifejezetten tetszik.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. június 20.

Nem mattít ja le teljesen a bőrt ami nekem kifejezetten tetszik.

Hidratálók: Magnesium Stearate, Caprylyl Glycol

Talc 1 0

Más néven Talcum. Zsírkő. A zsírkő a természetben előforduló ásvány féle, melyet  a kozmetikumokban leginkább por formában térfogatnövelő, töltőanyagként használnak. A CosIng besorolás szerint még bőrradírozó, összecsomósodást megakadályozó, átlátszatlanná tevő és bőrvédő összetevő. Bár felmerült a gyanú, hogy a zsírkő belégzése az esetleges azbeszttartalma miatt esetleg rákkeltő lehet, Paula Begoun szerint átfogó kutatások mutatják, hogy a zsírkő tartalmú kozmetikumok nem növelik a használókban a tüdőrák kockázatát. A folyamatban lévő viták és jogi problémák ellenére az azbesztmentes talkumot biztonságosnak tekintik a sminkben és a bőrápolásban, bár ajánlatos kerülni a laza por állagú talkumot a nemi szervek területén illetve sérült bőrön.

Sűrűség szabályozó, átlátszatlanná tevő porszerű segéd anyag.

Sűrűbb állagú, szilikon alapú polimer, mely nem hagy nehéz érzetet maga után a bőrön. A kozmetikai termékekben alkalmazva könnyen kenhető, selymes érzetet ad, valamint megakadályozza a habzásukat. Mivel képes védőréteget képezni a bőrön illetve kitölti a finom vonalakat és ráncocskákat, ezárt gyakran használják alapozókban. E szerint a tanulmány szerint az összetevő néhány esetben képes megóvni a bőrt a kontakt dermatitistől, például az SLS által indukálttól.

Bőrpuhító, emollient anyag, amely selymes érzetet hagy maga után a bőrön. Paula Begoun szerint észter (egy alkohol és egy sav reakciójából víz kilépésével keletkező vegyület) féle, mely természetesen a kakaóban és a levendulaolajban található meg.

A Cosing szerint rengetegféle célra használhatják ezt a szappanszerű fehér port a kozmetikában. Csomósodásgátló, megfelelő állag előállítását segítő, színező, és bőr hidratációját elősegítő komponens a kencékben. A legtöbb hintőpor alapanyagai között ott találjuk, de sminkkészítményekben, alapozó krémekben is fontos alapanyag lehet.

A CosIng besorolása szerint töltő- és sűrűség szabályozó anyag. Leggyakrabban sminkekben használják a micához hasonló tulajdonságai miatt. Állítólag a synthetic fluorphlogopite-ből gyártott pigmentek a micából gyártott természetes pigmentekhez képest több előnnyel is rendelkeznek: bár mindegyiket leginkább gyöngyházszerű, csillogó hatása miatt alkalmazzák a sminkekben a mesterséges pigmentmolekula mérete egységesebb és a belőle gyártott por természetes szennyező anyagoktól mentes. Ezen előnyöknek köszönhetően pedig a synthetic fluorphlogopite pigmentekkel többféle és jobb színhatás érhető el, mint a hagyományos mica pigmentekkel.

Kukoricából előállított keményítő. Sűrűség szabályozó,  csomósodást megakadályozó (anticaking agent) segédanyag

Egy modern szilikonféleség (silicone resin silicone rubberrel bevonva), mely egy Estee Lauder szabadalom szerint egyedülállóan selymes és puha érzetet hagy maga után a bőrön, valamint képes vizuálisan a finom ráncok és a tág pórusok eltüntetésére is.

Vízmegkötő, bőrjavító (skin conditioning agent) anyag. Kivonható növényekből, de előállítható mesterségesen is. Gyakran használják együtt tartósító összetevőkkel (mint pl. phenoxyethanol), mivel növeli azok antimikrobiális (mikroorganizmusok ( gombák, baktériumok) növekedését gátló)  hatását.

Selyempor. Ajakrúzsok, alapozók, púder, fürdõadalékok, samponok összetevője. Finomra őrölt selyem. Ajánlott. (forrás: dr. Rózsa Sándor: Testápoló kislexikon)

A CosIng szerint sűrítőanyag, bőrsimító, bőr és hajkondícionáló, valamint a haj összetapadását gátló adalék.

Vasoxid. Piros színezőanyag.

Vasoxid fajta. Sárga színezőanyag.

Vasoxid féle. Fekete színezőanyag.

Csillámpala. A kozmetikai termékekben csillogó hatást keltő ásványi összetevő. A mineral makeupok gyakori összetevője.