Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

4.1
Hozzáadva 2012.06.25.by

macsiszka

2014.07.16. 15:46

Jó termék, nem szárítja ki a bőröm, mint a többi tonik, viszont nekem elég sok mennyiséget kell használnom egy-egy alkalommal. Sminklemosásra kevésbé alkalmas szerintem.

2014.03.17. 09:21

Szerintem egy nagyon jó termék. Szépen tisztít és amióta használom nincs annyi pattanás az arcomon. Az állaga elég furcsa nekem, kicsit mintha sűrűbb lenne, mint a többi tonik, de lehet pont ettől jó. Nem irritálja a bőröm, pedig nagyon érzékeny és szépen tisztítja a zsíros bőrt is. Nekem még mindig a Bioderma az 5*-os arctisztító, ezért ez csak 4*.

2014.01.08. 01:32

Nekem ez a kedvencem és minden nap használom nem szárít mégis tiszta érzést ad az arcbőrnek a sminket is leviszi akár de fel is frissít és a zsíros arcbőrt szépen le tisztítja ,hidratálja. Extra érzékeny bőröm van ,de ez a termék fantasztikus.

2013.11.24. 22:43

Nem szerettem :( Sosem éreztem tisztának az arcbőrömet tőle. Nem szárít, tényleg kellemes az illata ezért 2 pont.

2013.08.30. 19:07

A bőröm tényleg bársonyos lett tőle. Ezenkívül az illatát is szeretem, a sminket is szépen eltávolítja. előtte arclemosóval lemosom, utána még ezzel a tonikkal. a vattakorongon még marad a lemosás után kis smink, azt ez a tonik még lehozza.

2013.07.27. 11:04

Elképesztő én imádom .. nem kell mellé bőrradír se krém semmi nem ragad és nem kellemetlenül feszes utána a bőr.. zsíros problémás sokat sminkelt bőrre is simán nagyon ajánlom !! L / 22