Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
miraclum
Illatcsalád: orientális-virágos
Összetétel: narancsvirág, galbanum, nárcisz ,rózsa, írisz, szantál,ámbra
Utoljára szerkesztve: 2017.05.06. 13:56 - 2017.05.06. 13:56
A kifújáskor fejbe kolintott,ugy éreztem magam,hogy mindjárt elájulok.Gondolataimban az járt,hoppá egy újabb szörnyszülött,és lövöm is neki be kapura az 1 pontot.MInden fázisában szeretem meg illatolni az illatokat,nekem ugyanolyan fontos a kezdeti,a középrész,és szeretem órák mulva is megcsodálni.Persze nem minden illatnál van mit :-DKözépfázisban már egy szép illat,virágos,amolyan kellemes tipus.Nem hivalkodik,nem kiabál,csak csendesen kisérgeti a gazdáját.Nekem igy elsőre nem lett szerelem,de nem is akarom lehúzni,mert nincs miért.Kap szépen 4 csillagot,ugy gondolom,ez méltányos :)Még annyi,hogy lehetne sajnos tartósabb.
2016.12.16. 16:50
Egy kedves ismerősöm használja! Ezért kipróbáltam én is! Előttem írták hogy friss illat rajtam nem! Az elején galbanum elég erős de aztán szelidűl és élőjönnek a finomságok! Kis rózsa kis írisz majd a végén púderes lecsengese van. Nagyon más mint amit szeretek de újra fogom próbálni mert nagyon vonz a világa!
2016.03.04. 19:13
Ez az egyik legelképesztőbb illat, amihez szerencsém volt. Kifújáskor egy valódi zöld illat, amit annyira nem kedvelek alapból. Aztán ahogy telik az idő jön a meglepetés, mert egy hihetetlenül lágy, púderes tisztaságillattá alakul, aminek nem sok köze van a fejjegyhez. Nekem az ugrott be, hogy 2in1. :D Imádom!
Utoljára szerkesztve: 2013.06.18. 10:08 - 2013.06.18. 09:31
Zöld , friss,energikus, ropogós és üde:) Határozott karakteres illat, nagyon hasonlít a Chanel No.19-re, de sajnos a tartóssága nem az erőssége:(. Aki nem szereti a zöld illatokat az ne próbálkozzon vele, mert ez annyira él, hogy bemászott a bőröm alá és szinte sugárzik. Számomra gyönyörű illat! :))