Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
wishes
Zsebbarát napvédő fluid gyermekeknek
Hordozható napvédő. Praktikus kiszerelés, tökéletes az szülők és a gyermekek számára is a mindennapokban. Ultra fluid. Ultra kompakt.“Tic-Tac” nyitás.
2020.08.10. 21:45
Na ez aztán jócskán hagy maga után fehér, kékes réteget.. mintám van belőle, de biztos nem venném meg. Arra használtam már kétszer. A bőrömet nem bántotta, de nehéz volt felvinni, úgy kellett vele dolgozzak,mint egy alapozóval. Sűrű az állaga, ami viszont plusz, hogy matt a végeredmény! Továbbá nem hagy réteget a bőrön, az állaga ellenére viszonylag hamar be is szívódik, nem érzem, hogy ülne valami az arcomon.. nekem ennek ellenére macerás. Az előírt mennyiséget felvinni pedig emiatt nehéz is belőle.