Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
Makk Zsuzsó
Öregedésgátló arcápoló érzékeny bőrre. Még a mély ráncokat is segít korrigálni. Elősegíti a bőr feszességét. Segít egységesíteni az arcszínt és enyhíteni a pirosságot. Azonnal nedvességgel tölti fel a bőrfelszínt. Feltöltő, friss és a bőrbe olvadó állaga matt, bársonyos és nem zsíros érzést nyújt a bőrnek. Nagyszerű sminkalap.
C-vitaminban koncentrált formula. Arcszín-kiegyenlítő hatása révén a C-vitamin egy elismert referencia az öregedésgátlásban, amely segít a kollagéntermelés serkentésében, így feltöltve a bőrfelszínt és csökkentve a mély ráncok megjelenésének lehetőségét.
Intenzív hatását 2 hatóanyagának köszönheti:
Ez a formula továbbá a bőr regenerálódását elősegítő Madecassoside-t és Neurosensine-t is tartalmaz, ez utóbbi egy peptid, amely csökkenti az érzékeny bőr kellemetlen érzetét.
2021.01.18. 10:42
Az első két hétben kellett a bőrnek hozzászokás, csípett. Azóta is picit csíp- de ez a C vitamin miatt van. Hamar beszívódik, és a GG hyaluronjával együtt használva szépen tölti a bőrt. Szerintem újra fogom venni, az árával nem vagyok kibékülve.
2020.09.03. 10:51
Ránctalanítás tekintetében ez a krém sem csodaszer. Nappali használatra abból a szempontból bevált, hogy gyorsan beszívódik, nem zsírosodik át, és egész jól lehet rá sminkelni is. Éjszakára ennél jobban szerepel, mert bizonyos krémektől úgy érzem magam reggelre, mintha olajban fürödtem volna, ez nem okozott ilyet. Extra bőrproblémát nem okozott, de nem veszem újra, mert az ígért hatást nem hozza.
2020.07.02. 12:28
Nekem zsiros a borom. Mikor felkenem magamra, nagyon fenylik a borom tole... Szepen beszivodik, de teljesen kifenyesit, zsiros hatasu lesz a borom. Eeesss raadasul nekem szerintem pattanasokat is okozott.... ugy dontottem adok neki meg 1 eselyt szemranc kremnek, meglatjuk mi lesz ugy. Mert egyebkent tenyleg jol kisimit. Bar en hasznalom hozza a redermic retinol kremet is.
2020.06.22. 21:05
Szeretem, mert könnyen beszívódik, nem zsíros és rendszeres használat mellet tényleg kisimítja a bőrt. Arcra és nyakra is használom, de csak éjszakára, mert smink előtt inkább mattító hidratálót használok. Napi egyszeri használat mellet is látszik a hatása.
2019.04.15. 13:55
Vegyes érzelmekkel vásároltam meg ezt a krémet, de pozitívan csalódtam! A T-vonalban zsíros bőrömet is gyönyörűen lemattítja, kellemes finisht ad, alapozó alá primer-ként is jól működik. Télen ez a kombinált bőrre való változata kevés volt nekem, de hialuronos szérummal együtt jól teljesített még éjszaka is. Most arra gondoltam, estére ill. a hűvösebb napokra beszerzem a zsíros bőrre való változatot, kíváncsi leszek...
2019.02.17. 20:20
Hámlik tőle az orrom és mar. Röviden és tömören. Ez egy pénzkidobás, vagyis annál még rosszabb. A szemkörnyék ápolója dettó.