Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
nora1575
2021-ben megújult összetétel!
2023.04.17. 09:16
Másodjára veszem újra, a finom vonalakat a szememen és a homlokon feltöltötte, habár az elején irritációt okozott, de utána ezzel nem volt probléma utána:)) szerintem vannak erre hatékonyabb szérumok!
2023.04.15. 19:39
Mit ígér? Kisimít, foltokat halványít és egységesít. Pont ezeket vártam tőle, de semmi. Nekem speciel tetszik az illata, és az állaga. Nincs érzékeny bőröm, nem bántotta. Szerettem volna szeretni, de nekem átlagos.
2022.07.27. 21:44
Nekem nagyon bejött! Most kezd elfogyni, es kimondottan szomorú vagyok. Sajnos erősebbre kell valtanom, pedig szívesen használtam volna mèg :) szuper illata van, es nagyon gyorsan beszivodik. A formula is tökéletes. Nagyon érzékeny a borom, de ez soha nem okozott semmilyen irritaciot :)
2022.06.16. 09:53
Ez a második retinolos termék, amit kipróbálta, így a használatakor már bevezettem a rutinomba a hatóanyagot, pirosodás irritáció vagy hámlás nem merült fel. Azt gonodolom - hogy hasonlóan a többi retinol tartalmú termékhez - ha bevezetésre kerül a hatóanyag, kis türelemmel, lassabban érdemes bevezetni, mert többet árthat, mint amennyit használ. Tudom, hogy azonnali eredményt és hozzászokást várunk, de valamit valamiért :)Tartottam a parfüm miatti irritációtól, de érdekes módon semmi ilyesmi nem merült fel. Az állaga elegáns, könnyen eldolgozható, hidratáltnak éreztem a bőröm tőle. A pattanásaimon segített, így egy rossz szavam nem lehet rá.Ár-érték arányban nekem drága, inkább fényvédőre költök helyette. nekem jobban megéri a geek&gorgeous retinalja, így minusz 1 csillag.
2022.04.17. 20:56
Ha lehetne egy mínusz csillagra pontozni akkor azt tenném! Még, hogy azt írják, hogy érzékeny bőrre lett kifejlesztve. Hát aztán nem értem, mert egy pár nap után a bőrgyógyászomnál kötöttem ki. Semmi más termékkel nem kevertem. Egy hónapig kellett kezeljem az arcomat a bőrgyógyásztól kiírt receptre kevert krémmel, hogy helyre jöjjön a bőröm! Borzasztó allergiám lett a krémre, duzzadt piros foltok jöttek ki az arcomon égő érzéssel! Biztos van akinek nagyon jó eredményeket ér el a termékkel sajnos nekem épp ellenkező hatása volt.
2022.02.22. 19:12
3 hétig használtam, de nekem nem jött be. Pattanásokra egyáltalán nem vált be, sőt, még több pattanásom lett tőle, és engem nagyon zavart az erős illata is. Inkább felteszem az eladó krémek közé.