csaktom
2022-ben megújult összetétel!
La Roche-Posay termálvízzel gazdagított magas bőrnyugtató hatású éjszakai arcápoló, mely ötvözi a bőrszárazság okozta irritáció ellen ható bőrnyugtató Neurosensine-t a Carnosine + E-vitamin együttesével, mely segít csökkenteni az irritáció látható jeleit már ébredéskor. Minimalista összetétel és hermetikus csomagolás, mely megakadályozza a levegő visszajutását a termékbe.
Utoljára szerkesztve: 2025.04.22. 16:31 - 2025.04.10. 07:07
Nem rossz, de semmi extra. Tesóm hozta, ő nem szeret új dolgokkal kísérletezni, én igen.:) Este használom, hetente kb 3-4-szer, hamar beszívódik, bár van egy kicsit zsíros utó-tapintása, semleges az illata, de én semmilyen hatását nem vettem észre az arcomon. A leírásban az áll, hogy irritácio és szárazság ellen, hát ez édeskevés, ezt már egy éjszakai krém is tudja. Max hidratál, de egy éjszakai krémjellegű pakolástól és ettől a márkától azért kicsit többet várok. Ezért 3 csillag. A pumpás adagolós kiszerelés nagyon ötletes.
2024.10.06. 19:37
Két hete kezdtem el használni, és eddig tetszik: a csomagolása, ez az adagoló szuper, illatmentes, pikk-pakk beszívja a bőröm. Biztos, hogy újra fogom venni majd.
2023.08.25. 08:23
Nem igazán szívódik be a bőrbe és amúgy sem csinál semmit. Még csak nem is hidratál jól. Csalódás, nem veszem újra.
Utoljára szerkesztve: 2023.01.27. 21:24 - 2023.01.27. 21:20
Bőrprobléma: kombinált, erősen vízhiányos, túlérzékeny, rosaceás, fakó, élettelen bőr, tág pórusok.Már elhasználtam egy flakonnal.PRO: Kellemes az állaga, könnyű eloszlatni, más termékekkel sem kukacosodik. Nem okoz pattanásokat és a rozaceás bőrömet sem irritálja, ami hatalmas szó! Megszűnteti (legalábbis a következő lemosásig) a feszülő, húzó bőrérzetet, hidratáltabbnak érzem a bőrömet tőle és számomra felkenve olyan érzés, mintha egy védőburok lenne a bőröm felett. (Ez valószínűleg annak is köszönhető, hogy nem szívódik be rendesen.) Praktikus, higiénikus kiszerelés, semleges illat.VS: A kombinált bőrömön nagyon nehéz, zsíros és borzasztó ragacsos érzetet hagy, nem túl kellemes. Habár éjszakai krém, és akkorra is használom, mégis zavar, hogy ennyire zsíros fényt hagy maga után. A párnához rendesen hozzáragad az arcom tőle éjszakánként és érzem, ahogy le kell húznom róla, ha meg akarok fordulni. Én télre használom, nyárra szerintem nagyon sok lenne. A hidratáló hatását nem érzem hosszútávúnak, de rendszeres használat mellett rendben van.Nem érzem, hogy ez lenne az igazi, én még keresek tovább.
2022.10.20. 19:34
Imádom! A hátam felső részét (lapockáig) szoktam ezzel bekenni (2-3 pumpányival), hámlasztó után is, vagy csak sima hidratálásként.A Toleriane Ultra (új: Dermallergo) Fluide-hoz képest icipicit sűrűbb, de hatásra jobb, pedig a Fluide-ot is szeretem.Újravevős!! Pedig teljesen véletlenül hoztam haza, a Fluide helyett mellényúltam. :D
2021.12.13. 20:29
A nyár kedven Effaklar duo+ krémem után választottam ezt a krémet a hidegebb idő beköszöntével. Egy nagyon jó kis krém. Gyorsan beszívódik. Jó az állaga, nagyon szuper a csomagolása. Illetve a bőröm is imádta. Viszont nekem kicsit kevés volt bizonyos részeken a hidratalása. Volt, hogy rádolgoztam egy kicsit zsírosabbal éjszakára. De pont ezért napközbenre viszont smink alá tökéletes.