Beus70
Megújult változat
Kényeztesse ajkait a Labello Original segítségével, hogy egész nap puhák maradjanak, és megvédje őket a kiszáradástól! A formula természetes olajokat és shea vajat tartalmaz, mely az ajkakon azonnal felolvad, és akár 24 órán át hidratál.
2025.04.24. 06:01
Kicsit félve vettem meg, hogy nagyon szárítani fog, de inkább ellenkezőleg. Nagyon szépen hidratál, imádom az illatát is. Jó ez a megújult változat.
2025.04.13. 14:02
A klasszikus, amit már gyerekkoromban is használtam :D egyelőre nem találtam jobbat nála. Hatékony, nem színezett, minimális illatanyagot tartalmaz csak.
2024.11.26. 16:47
Ez a klasszikus kék csomagolású nem annyira jött be a szaga miatt, kicsit olyan, mintha valami szappan vagy ilyesmi lenne a számon. Előnye viszont, hogy nem színezett.
2024.05.03. 07:18
Szerintem a legjobb ajakápoló. Hatékony. Szeretem, hogy nem színezett, nincs túl illatosítva. Mindig lapul a táskámban belőle. Gyorsan rendbe hozza a kiszáradt ajkakat.
2024.04.20. 18:54
Megmagyarázhatatlan okból gyerekkorom óta imádom ezt az illatot. Egyszerű, nincs túlbonyolítva, és nagyon jól működik. Éjszakára használom, reggelre puhák lesznek az ajkaim, és egész nap tart a hidratáltságuk. Kifejezetten szeretem benne, hogy kicsit zsírosabb, ajakápolóknál jó ha érzem, hogy van rajtam valami
Utoljára szerkesztve: 2024.10.19. 20:59 - 2024.03.14. 08:04
Először jó véleményt írtam de inkább töröltem mert hosszútávon cserepesre szárította a számat. Első pár alkalom nagyon jó aztán jön a feketeleves.