Lactacyd Femina Plus Intim Mosakodó Gél
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Testápolás | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | hipermarketek, drogériák | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Blame, az összetevőket feltöltötte: Lavínia, Módosítva: 2012. november 13.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | hipermarketek, drogériák | |
Kategória: | Testápolás | |
Szappanmentes készítmény, amelyet kifejezetten azokra az esetekre fejlesztettek ki, amikor a hüvely természetes egyensúlya felborul. Alacsony pH értékének (3.5) valamint magas természetes tejsavtartalmának köszönhetően gyengéden és hatékonyan segít helyreállítani a hüvely külső környékének természetes pH egyensúlyát. Bizonyítottan gyengéden ápol.
Kiszerelés: 200 ml
Sodium
Methylparaben
ta I par
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
powderwomanÚjravevős termék nálam. Nagyon könnyen beszívódik, nem hagy filmréteget. Télen is kellőképp hidratálta a bőröm. Sokan panaszkodnak, hogy erős az illata, szerintem abszolút kellemes. Csomagolása pedig ezért az árért csak plusz pont!!!
Talán ez volt az egyetlen, ami nem irritált, talán még jót is tett azután, hogy gombaelleni kúpot kellett használni. Nem használtam minden nap, és ha igen, akkor is jól hígitva. Úgy látom az összetétele ugyanaz, mint a gyógyszertári Lactacyd Pharma Szenzitívnek.

Több intim mosakodógélt is próbáltam már, a Lactacyd két másik termékét is, de pár nap használata után felboríthattak valami ph egyensúlyt, mert utána kellemetlen, csípős érzésem volt. Ez hamar megszüntette a kellemetlen érzetet, és hosszú távon is tudom használni, nekem bevált. :)

gombával orvoshoz menjetek, ne a DM-be :) de tényleg, ez nem fog gombát pusztítani, csak megelőzi az esetleges pH felborulást... amúgy nekem nagyon bejött, ezt használom már régóta és tényleg segít.

Nagyon szeretem, a "nehéz" napokon használom illetve kisebb irritáció esetén...bevált :)

Mivel ez nem gyógyszer, sem gombaölő "csak" egy mosakodó gél, betegség, gombás fertőzéssel nem tud mit kezdeni, ha ilyen bajotok van, mindig forduljatok orvoshoz! Én a terhesség alatt felborult hüvelyflóra miatt vettem meg, hát a hormonszintváltozásoknak vannak kellemetlen mellékhatásai! :) Két hete használom, tökéletesen meg vagyok vele elégedve, rendbe tette a dolgokat. Terhesség, menopauza vagy menstruációs homon változás miatti problémákra nagyon ajánlom!!

Nálam életmentő termék, mivel nagyon érzékeny vagyok sajnos minden külső behatásra, pl. gyógyszer szedése, fürdőzés mindig felborítják ott az egyensúlyt aminek aztán mindenféle panasz a következménye. Amióta ezt használom (igen, nálam mindennapos használatban van), azóta sokkal ritkábban van panaszom.
azt megjegyezném, hogy aki pl. már kialakult gombára szeretne valamit, az ne ezt használja, hanem menjen orvoshoz, mert ettől elmúlni nem fog sem gomba, sem fertőzés, ez arra jó, hogy ne engedje eltolódni a hüvely ph-értékét (aminek aztán egyenes következménye lehet a gomba vagy más fertőzés), vagy ha kezd eltolódni azt helyrehozza.

Illatosított tisztasági betét használatától sajnos felborult ott lent valami, irritált volt. Mivel nem éreztem, hogy ehhez orvos kéne, de valamit mégis csak tenni kéne, megvettem ezt a terméket. 3 használat után rendbe rakott. Azóta nem is volt semmi problémám, szóval tényleg hatásos volt.
Azt viszont nem hinném, hogy gombára jó lenne.

Azt viszont nem hinném, hogy gombára jó lenne.

Na ennél akkor is jobban járok,ha szappant használok lent...Kb semmilyen hatása nem volt. Bajom nem lett tőle,de nem volt olyan húdetiszta érzésem,mint mikor nagyon felhigított teafás szappant használok ott.. Ahhoz képest meg baromi drága. Csak azért 2 csillag,mert még mindig jobb,mint a sima lactacyd. Lehet,hogy még majd fogom használni,mert majdnem az egész megvan belőle.

Nekem semmit sem javított a helyzeten, olyan mintha semmit sem használtam volna. Rosszabb sem lett, de jobb sem.

Nekem semmi pozitív tapasztalatom nem volt vele, gombára vagy gomba ellen nagyon nem ajánlom, csak rosszabb lesz...

Hidratálók: Lactic Acid, GlycerinKémiai hámlasztók: Lactic Acid
Emolliensek: Glyceryl Oleate, Glycol Distearate
Emulgeálószerek: Cocamidopropyl Betaine, Glyceryl Oleate, Glycol Distearate
Tisztítószerek: Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside
Parabének: Methylparaben
Tartósítószerek: Methylparaben
Glucoseból és kókuszolajból előállított kíméletes felületaktív anyag, tisztító. Erősen lúgos (ph 11.5-12.5), így legtöbbször citromsavval hozzák a termékek ph értékét a kívánt tartományba.
Közepes erősségű felületaktív anyag és tisztítószer, ami samponok és kézmosószerek gyakori összetevője. Kozmetikumokban emulgeáló és sürítőanyagként használatos.
Tejsav, mely előállítható a tejből, bár a kozmetikumokban leginkább mesterségesen előállított verziót használnak. Az AHA-savak csoportjába tartozik, a bőr legfelső rétegére hámlasztó hatása van. Mint kémiai hámlasztó, a glikolsav után a második legtöbbet kutatott AHA, annál valamivel gyengédebb és valamivel nagyobb molekulaméretű összetevő. Hámlasztó tulajdonsága mellett a tejsav remek hidratáló is.
Habképző felületaktív anyag. Kiváló emulgeátor. Sokszor alkalmazzák samponokban, mert használata után hajunk puhább, és könnyebben fésülhető lesz. Ez a kókuszvaj és a szőlőcukor reakciójával keletkező vegyület egy cukortenzid: olyan emulgeátor, amely a vizes fázisokban cukorrészével, az olajos cseppecskékben pedig zsírsavfarkincójával oldódik. Az ilyen anyagok kíméletesek a bőrhöz és a hajhoz, emiatt babáknak gyártott termékekben is alkalmazhatók. Részletesebb információ a truthinagingen.
Leggyakrabban samponokban és lemosókban található emulgeálószer, emollient, átlátszatlanná tevő és sűrűség szabályozó segédanyag.
Tartósítószer. A methylparabent tartalmazó termékek növelhetik az UVB által okozott károsodást a bőrben. Bár ez nem biztos, tanácsos methylparaben-tartalmú termékek mellett (meg amúgy is, mindig :)) fényvédőt használni. Részletesebb információ a parabénekről a futuredermen.
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Kiváló testápoló,imádom. Hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzést,mint egyes drágább termékek.Nagyon jó illata van.Tescóban vettem leárazva 850 Ft-ért,ennyiért sehol nem kapni jobbat.Az érzékeny bőröm miatt kicsit aggódtam,hogy irritálni fogja-e az olaj ami benne van....ééés nem! Mindenkinek ajánlom! :)
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Imádom ezt a kis csodaszert!! Időszakosan szokott hullani a hajam, sok mindent kipróbáltam már, de ez tényleg használt. Én minden nap jól befújkálom vele a fejbőröm és alaposan belemasszírozom, ilyen használat mellett a 2. hét végére jelentősen csökkent a hajhullásom, és azóta rengeteg babahajam is nőtt az egész fejemen. Nagy meglepetéssel tapasztaltam, hogy nem csak új hajszálaim nőttek, hanem a meglévő hosszú szálak is mintha megvastagodtak volna, erősebbek lennének. Már a 2. flakonnál járok, de biztos, hogy mindig lesz belőle itthon. Persze nem fogom mindig minden nap használni, csak kúraszerűen.
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Most már bő 1 hónapja használom, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Ki kellett tapasztalni a mennyiséget, nekem a 3 pumpálásnyi az ideális, aminek már látom a hatását, de nem nehezíti el, vagy zsírosítja a hajamat. A hajam alsó kb. 10 centijére szoktam kenni. Száraz és nedves hajra is ugyanolyan jól használható. Szép sima, fényes lesz tőle a haj, és elég lassan fogy. Nem csak a hajamra használom, hanem a körmeimre/kézfejemre is szoktam kenni, pár percig masszírozom a körömágyba, kezembe, maradéktalanul felszívódik és a hatása is nagyon jó. Én akciósan vettem 1490,-Ft-ért, de teljes áron is újra fogom venni ha egyszer elfogy.