Hajápolók

4.4
Hozzáadva 2019.07.05.by

Krikike

150 ml és 530 ml

Kettős kollagén kezelés. Száraz és sérült hajra. A hydro LPP egy gazdag gyógyító kezelés, amely javítja a rendkívül sérült, érzékeny hajat, amely sürgős kezelést igényel. A permedált és festett hajra kifejlesztett bőséges tápanyagok rekonstruálnak, és azonnali erőt adnak a bajba jutott hajnak, egészséges, fényes és rugalmas felületet biztosítva.

2790 Ft és 5990 Ft-tól

2021.03.24. 13:10

Bőrápolás terén imádom Koreát, a hajápolás terén viszont még nem próbáltam. Mivel a koreai nők haja általában sötét és vastagszálú, az enyém meg szőke és vékonyszálú nem voltam benne biztos,hogy ez nekem jó választás lesz, de a kíváncsiság győzött.Az illata nekem sem mamás, kicsit se. Inkább kicsit olyan, mint amikor Sensitive változatú öblítővel mosott ruhát vasalok és a felszálló gőz illata megcsap. Nem erős, kellemes, tiszta, puha, meleg illat. Én szerettem. Még szárításkor kicsit lehetett érezni, aztán annyi. Állagra mondjuk közepesen sűrű, nekem így hamar fogyott. Nem volt rossz, de nekem kevés. Nem nyújtott semmi extrát, a Matrix Sleek hajbalzsamom ezerszer jobb, attól selymes a hajam és egészséges fénye vanEz a Lador cucc nekem nem adott sok pluszt, a drogériás balzsamok átlag színvonalát hozta, mínusz a nagyon műanyag illatáradat.Szóval a fent olvasható rekonstrukciós szöveg az annyira nem állja meg a helyét - legalábbis nalam. Kellemes illatú basic hajbalzsam, ezt hozza, többet nem.

2020.07.19. 10:16

Rettentően zavar a mamás illata, ami szárítás után is érződik a hajon.Talán elviselném, de igazából sokat nem csinál a hajammal, főleg nem csodát. Minimálisan ápolja a hajszálakat, nem lesz szénakazal, na de azért ennél többet vártam.

Utoljára szerkesztve: 2020.11.13. 21:37 - 2019.11.22. 15:07

Update: Egy év után újra értékelek. Időközben másik Lador balzsamot is próbáltam (Wonder Balm), amikor elfogyott akkor egy két drogériással pótoltam, végül ezt rendeltem meg újra. Most a nagy 530 ml kiszereléssel, szerintem egy évig elég lesz. Én szeretem az illatát, nekem nem tűnt mamásnak. Inkább kellemes, friss illat. De ez elég szubjektív. Nekem ez a legjobb balzsam/pakolás amit próbáltam. Ebben a kategóriában pedig már szinte minden drogériás és fodrászkellékes megvolt. Mégis a legjobb, hogy egy használat után már sokkal hidratáltabbnak tűnik a hajam. Nem nehezíti el, nem zsírosít, kevésbe gubancolódik napközben, pedig a vékonyszálú hajam erre percekkel fésülködés után is képes.2019 november A Lador Damage Protector Acid samponnal együtt használom pár hónapja. Szőkíteni akartam a hajamon egy-két árnyalatot otthoni körülmények között a Balea spray-vel. Az eredményt inkább nem részletezem. De nagyon sokat segített ez a pakolás a kiszárított, megviselt hajamon. A 150 ml kb fele fogyott el a vállig érő hajamra két hónap alatt, nagyon kiadós.

2019.08.04. 20:51

nagyon bejön ez a balzsam, talán a legjobb eddigi, amit próbáltam. festett szőke hajam van, macerás a fésülködés, ez a balzsam (pakolás) viszont kellemes ápolja. ajánlom!

2019.08.02. 13:42

A TRIPLEX 3 sampon után használom. Én kb. 15-20 percet hagyom fent, és tényleg fontos hogy törülköző száraz hajra kerüljön fel, ne a tök vizesre (legalább is nálam sokat számított). A hajam pihe puha tőle. Még a következő hajmosáskor is érzem mikor mosom hogy nem olyan száraz, vizesen is puha. Egyenes hajam van, szinte fésülködnöm se kéne, mert sose gubancolódik össze. Nagyon örülök hogy Ohmybrush ajánlására kipróbáltam, mert még sose volt ilyen szép a hajam.