ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Best of Beauty 2019

hirdetés

Stearamidopropyl Dimethylamine

Funkciók:

Tisztítószer, Emulgeálószer

EWG Kockázat:

(1 - alacsony)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Vízben oldódó, pozitív töltésű felületaktív anyag, melyet növényi olajokból nyernek ki. Segíti az olajok és a víz alapú összetevők keveredését. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint antisztatikus, emulgeáló, antisztatikus, elektromos töltődést megakadályozó hatású összetevő. 

Elsősorban hajápoló termékekben találkozhatunk vele. Mivel vízoldékony, nem képez a szilikonhoz hasonló réteget a hajon, azonban a hajat könnyen kifésülhetővé teszi, és a felhámot simává varázsolja.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.