Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
Heloise
1 perces hajkúra színezett és festett hajra.
Utoljára szerkesztve: 2018.03.17. 17:30 - 2018.03.17. 17:20
Ma vettem a Müllerben 100Ft-ért, be is dobtam a kosárba párat, hogy több használat után is lássam mit ér.Vettem megviselt, igénybevett hajra valót és festett hajra valót. Hazaérve ki is próbáltam. Elég hosszú a hajam, kicsit száraz, de elég volt rá a fele. Kb. 1óráig hagytam rajta a megviselt hajra valót és szépen bepuhította a koronámat. Tetszik az illata,édeskés, habár ez nekem nem szempont csak ha mégis valakit érdekelne:-) Egyszóval nekem első használatból ítélve megérte fillérekért! :-) Ajánlom száraz hajvégűeknek főleg akciósan!
2017.01.09. 13:27
Nagyon pihi-puha lett a vékony szálú, szőkített hajam. Elég sok is van benne, bár ez nyilván függ hajmennyiségtől. Nekem hátközép alá érő hajam van, de 2 alkalomra simán kijött. (Spórolósabban akár 3 használatra.) Megkapja az öt csillagot, hiszen még az ára is baráti.
2016.04.19. 13:17
Aranyos kis pakolás, olcsó, apró és egész hatékony. Viszont semmi extra woow hatása nem volt, az én nagy hajtömegemre egy háromszögecske kevésnek is bizonyult, a nagy gubancokkal pedig nem nagyon tudott mit kezdeni. Rövid, vagy egyenes szálú sörényre viszont klassz és pénztárcabarát megoldás lehet.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.