Hajápolók
Lelőhely: Müller

Aiko System Color & Volumen Hajpakolás Festett & Vékonyszálú Hajra

Hozzáadva 2015.05.21.by

zsuzska80

Szilikonmentes, UV-védelemmel, keratinnal és sheavajjal.. Az aiko system hajápoló termékcsalád 4 lépésben ápolja a haját. A speciálisan a 3. lépésként kifejlesztett aiko color & volumen hajpakolás ápolja és erősíti a mindennapi igénybevételnek kitett hajat, a lágy összetevőinek, mint pl. sheavaj, keratin, B5 pro-vitamin, UV-védő anyagoknak köszönhetően. A haj erős, selymesen fénylő és egészséges lesz.

Minőségi garancia:

- vékonyszálú, színezett vagy festett hajra

- színvédő hatással

- javítja a kifésülhetőséget

- szilikonmenets összetétel, nem nehezíti el a hajat

bőrbarát PH-érték

bőrtürőképessége dermatológiailag tesztelt

2015.07.12. 04:56

Régebben mindig drágább balzsamokat vettem, mert azt gondoltam, ha valami olcsó, az nem lehet jó. Most már tudatosabban választok, és adtam esélyt az olcsóbbaknak is, mint ez, mert valójában nem az ár és nem az illat határozza meg, hogy egy balzsam mennyire jó. Még nem ismertem ezt a márkát (Müllerben találtam), így kíváncsivá tett, mit tud, másrészt olvastam, hogy UV szűrős, szilikonmentes és shea vajas, ami eléggé ígéretesnek tűnt. 500 Ft alatt vettem és teljesen jó! Ugyanúgy puhítja a hajam, mint az 1500 Ft-os balzsam, ha nem jobban. Használatkor és az után is erősen selymes hatást éreztem, a hajam szárítás után is nagyon puha lett!

Utoljára szerkesztve: 2015.06.01. 04:49 - 2015.06.01. 04:40

Húú, ez tényleg nagyon jó :))) próbálkoztam sok reklámozott márkás termékkel, és már kezdtem kétségbeesni, hogy a festett, vékonyszálú hajamnak annyi :( Használtam eddig is sampont, balzsamot, de a hajam száraz volt, a színe folyamatosan kopott, így kénytelen voltam minden hajtő festésnél ráhúzni a végére is a festéket :(A balzsamoknál pedig ha nem sikerült csak a hajvégemre tenni, hanem a fejbőrömhöz is hozzáért, akkor hamar zsírosodott és viszketett a fejem :(Ettől viszont pihe-puha :))))) úgy csináltam, mint ahogy írta. 5-10 perc törölközőbe borítva :) és nagyon kellemes tapintású most a hajam :) Tök természetes a fogása. :) A hajszínem friss, mintha most festettem volna. talán egy picit világosabb is. Fantasztikus :) Eddig nem hittem a boltok saját márkás termékekben, de innentől csak ezt veszem, sőt megnézem a samponját, és hővédőjét is :)))