Samponok
Lelőhely: Dm

Langhaarmädchen Lovely Long Sampon

Hozzáadva 2020.12.04.by

siss

"A hosszú és természetesen csillogó hajkoronáért. Egészen a hajvégekig erősíti a hajat, valamint természetes fényt ad neki, miközben gyengéd a fejbőrhöz is. Az értékes AnaGain™ hatóanyagot, argánolajat és mandulavirág-kivonatot tartalmazó professzionális formula dúsabb hajról gondoskodik."

2025.01.10. 08:21

Impulzusvásárlás volt a mini kiszerelés, de alapvetően nem bántam meg. A tubusa sajnos egy vicc, a második használat alkalmával kitört a kupakból egy darab, de legalább nem folyik. Tetszenek az összetevők, a szép helyen szereplő növényi olajok és protein, de ugye ezekből kitalálható hogy ez egy hidratáló hatású, krémesebb sampon. Egyébként szépen tisztít ettől még, de zsíros fejbőrrel, mondjuk nyáron nem mernék vele kísérletezni. Így télen elhasználom mert szeretem a hatását, a fejem tetején lévő haj egy dupla samponozás után olyan selymes és puha lesz, mint a hajvégeim egy jó balzsam után. Mélytisztító hatású sampon azért ajánlott előtte mondjuk havonta egyszer, mert nem tisztítja agyon a fejbőrt. Egyébként se mélytisztító samponnal se Nizorallal, más gyógysamponnal sem veszik össze. Az illata nekem tej és liliom kombinációja kb. Elhasználom, szárazabb hajú időszakomban újra is venném a nagyobb kiszerelést.

Utoljára szerkesztve: 2024.12.23. 22:22 - 2024.10.04. 08:45

Gyakorlatilag évek óta nagy sampon tesztelésben vagyok, keresem az igazit. Most már ott tartok, hogy nem kell bele semmi extra, csak ne szárítsa szét a hajam, úgyis rákenek még három különböző plusz cuccot, ha lemostam. Illetve, ha lehet, az illata ne legyen nagyon határozott, mert az első mosásba pár csepp rozmaring olajat cseppentek. (Vicces volt, amikor a banános sampon és a rozmaring együtt illatoztak). Ez a sampon tudja a fentieket, kellően tisztítja, de nem irritálja a sebhorreás fejbőrömet, és nem szárítja szálkásra a hajhosszomat. Jól habzik, de nem túlzottan. Az illata semmi extra. Mindenben olyan jó közepes-kellemes, de szerintem pontosan ezt kell egy lemosó terméknek tudni. Az egyetlen hátránya, hogy csak utazó méretben lehet kapni a kis dm-ekben, így nekem macerásabb a beszerzése, de majd betárazok. Egyelőre ennél a samponnál maradok.