Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
bernadettu
2025.03.26. 16:58
Kedvenc tusfürdő, nagyon jó és tartós az illata, nem irritálja az érzékeny bőrőm.
2024.09.18. 06:58
Nekem alapvetően tetszik,hogy elegyedik a málna és a pünkösdi rózsa illata, könnyen meg lehet unni, de én más tusfürdővel váltogatom pont emiatt.Nem szárított és kellően habzott. Újravenni szerintem nem fogom, de szerintem a jobb tusik közé sorolható.
2024.08.01. 04:35
Elég mű illata van (inkább a málnát érezni), de amúgy kellemes; ahhoz képest, hogy természetes, elég erőteljes, zuhanyzás után úgy érezni magamon, mint valami parfümöt. Sok kell belőle, és számomra nem habzik, és nem tisztít eléggé.
2024.05.19. 16:49
Akciósan vásároltam be a márkából több illatban is. Nem száritja ki a bőrt.
2024.05.01. 20:34
olyan az illata, mint a málnás cukorkának vagy italpornak, én kicsit műnek érzem, ami fura, ha elvileg csupa természetes összetevői vannak ennek a tusfürdőnek. amúgy nem rossz tusfürdő, kicsit sok kell belőle, elég folyékony, nem habzik annyira jól, de engem ez nem zavar annyira. a bőrt nem szárítja kifejezetten.