Testápolók

Leila Titka Szőrnövekedést Gátló Krém

Hozzáadva 2011.08.20.by

UnVraiAnge

A Leila titka ajándék a természettől mindazoknak a hölgyeknek, akik szenvednek az örök gyantázás, epilálás fájdalmaitól és a velejáró szőrtüszőgyulladástól. A készítmény alkalmazásával már az első kezelést követően tapasztalható, hogy a kezelt bőrfelületen csökkent a szőr kinövése, a szőrszálak gyengültek, vékonyabbá váltak és veszítettek sűrűségükből.

Leila titka természetes, bőrbarát és költséghatékony megoldást nyújt a szőrproblémáira, méghozzá a saját otthona nyújtotta kényelmében. Gyengébb szőrzetű hölgyeknél a második epilálás után több hónapra is leállhat a szőrnövekedés, általános tapasztalatként pedig azt mondhatjuk, hogy 5-6 kezelési ciklus elegendő a tartós hatás eléréséhez.

Kiszerelés: 60ml

2016.07.06. 09:37

Jaj :D Én egy évig vettem ezt szorgosan, de az ég adta egy világon semmit nem használt :D De semmit, a szőrbenövések is ugyanúgy létrejöttek, a szőr is nőtt, jó sok pénzt kidobtam rá, mert én tényleg lelkiismeretesen kentem. Utána tele lett a t*köm és megvettem inkább 100 ezerért a philips lumea lézeres szőrtelenítőt egy éve, nah azóta nincsenek szőrgondjaim, bár előbb ruháztam volna be egy lézeres szőrtelenítőre....

2013.03.14. 14:25

Én semmit nem vettem észre. A szőrnövekedést nem gátolta nálam.

2012.07.20. 15:00

Ez egyáltalán nem kamu. :)Anyukám munkatársa ajánlgatta, végülis meggyőző eredményeket mutatott fel, úgyhogy mi is berendeltünk egy-egy tégellyel. Leila meséje nekem kicsit komolytalan, de ennyi baj legyen...A krém maga halvány arany színű, az illata enyhén olaszos fűszerkeverékre emlékeztet, semmi kellemetlen. Fürdés után, nedves bőrre kell felvinni, egészen keveset használok, könnyű eldolgozni vizesen, és nálam hamar be is szívódik. Természetes szőke hajam van, így a szőrzetem is világos és gyengébb, lehetnék a reklámarcuk. :) Most járok az első tégely vége fele, nálam abszolút bevált, a hónaljamon ritkábban kell epilálnom, mint a barátnőmnek, aki százezreket költött végleges szőrtelenítésre... Még egy krémet biztosan berendelek, kíváncsi leszek, megszünteti-e teljesen a szőrnövekedést, a lábam is megkíván még pár sessiont.

2012.04.13. 15:28

Ez egy jóóóó nagy kamu. :)