Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
puppi
Hajkiegyenesítő folyadék, mely hosszantartó egyenességet biztosít a hullámos vagy göndör hajaknak. Szabályozza azok volumenét, miközben garantálja a teljesen sima, egészséges és hidratált hajat. Keratin, szilikon és jojoba olaj tartalmának köszönhetően hosszantartó simaságot, hidratáltságot és fényt ad a hajnak, miközben védi annak struktúráját a magas hőmérséklet ellen.
2024.06.27. 02:30
Jó pár éve használom és nagyon szeretem. Puha és fényes lesz tőle a hajam. Valóban nem szabad túllépni bizonyos mennyiséget, mert könnyen zsírosíti a fejbőrt. Az illata nagyon jó:)
2023.05.14. 21:19
Szeretem, hajszaritashoz hasznalom, csak a legvegen, az utolso ket percben teszem fel, kulonben nehezebben fesulheto lesz tole a vizes hajam. A beszaritott hajam igy kovetkezo mosasig tartja a formajat, nem szoszosodik, kodszitalasban is tesztelve, marad szep egyenes. Ilyet eddig nekem nem tudott semmi, ez teljesen egyedulallo nekem, finom az illata, viszont apolo hatast en semmit nem tapasztaltam.
2023.04.21. 10:41
Az egész családdal együtt használom (balzsam, sampon, olajois spray) és egyszerűen imádom. Külön-külön is, de így szettben fantasztikus az egész család.
2023.03.18. 10:06
Már egy-két éve csak ezt használom hővédő spray-nek, imádom az illatát, tartós lesz a véderedmény, néha még hullámosítás előtt is használom és nekem arra is működik. Arra figyelni kell, hogy a haj felső felére ne nagyon kerüljön, mert akkor egy picit zsírosítja a fejbőrt.
2023.01.31. 21:52
Legeslegjobb!Sokan esküsznek a Syossra, ami egyébként tényleg nagyon jó, de ez túlszárnyalja. Ha ezt használom, elég 1x áthúznom a tincseken a vasalót, és szög egyenes lesz, ami ráadásul nagyon tartós is, a következő hajmosásig tökéletes. Utána gyönyörű fényes a szénakazal szerű hajam, és az illata isteni!
2022.08.28. 17:34
Jó pár hővédőt kipróbáltam már, mióta a hajamat vasalom. Ez az egy termék amit már harmadjára veszek újra. Törölköző száraz hajra kell felvinni, vigyázva, egyenletesen nem túltolva.. Csodaszép sima, puha haj a végeredmény, ami nem mellesleg tartós is, mintha több tízezret épp akkor hagytam volna a fodrásznál :). Az illata mennyei gyümölcsös, szinte bele tudnék harapni :) az egyik Escada parfümre emlékeztet. Az összetevői szuperek, gazdagok, egyáltalán nincs alkoholos szaga és hatása.. Az ára is elég kedvező ahhoz képest, hogy professzionális termék.