Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Sminkek arcra
Alapozók
Lelőhely: Fodrászkellékes

Lora C Vitaminos Folyékony Alapozó

Hozzáadva 2024.03.11.by

PiciBrigii

2023-ban megújult összetétel!

Könnyed alapozó a minden napokra c-vitaminnal gazagított formulájának köszönhetően nagyon szépen beépül a bőrbe és egész nap hidratál

2020.05.21. 18:38

Ez volt az első alapózóm amit vettem(inkább korrektornak használtam). Nekem egyáltalán nem jött be ez az alapozó. Rajtam eléggé maszkos volt a hatása. A pattanásokat, hegeket attól függetlenül hogy le alapozóztam úgyan úgy lehetett látni. ( illata az nem rossz)

2018.11.17. 16:23

Nem alapozókènt használom, hanem a legvilágosabb árnyalatot korrektorkènt, a szemem alá. Vitaminos, ès nagyon enyhe, ezèrt maradtam ennèl. Alapozónak nekem már elkèl egy komolyabb darab. :)

2018.09.25. 12:09

Nagyon bejött. Mindennapos használatra teljesen jó. Hibákat elfedi. Nem átlátszó. Imádom.

2018.08.16. 13:21

Egyszer még kezdőként vásároltam spontán ötlet során. Az illata nekem nagyon nem tetszett, a fedése szinte nulla. Nem érdemes kísérletezni vele.

2018.04.30. 16:02

Jól fed, csak nem tartós.

2018.04.03. 10:28

Végre találtam egy olyan világos alapozót, ami illeszkedik a bőrömhöz. Igaz nincs sok miteszerem, se pattanásom, de azért szeretem használni. Nagyon könnyű az állaga, finom illata van. Én púderrel szoktam használni, úgy tart sokáig, anélkül nem tudom, úgy még nem használtam.