Újdonságok: ezeket próbáld ki az essence tavaszi sminkkollekciójából
Megérkezett az essence tavaszi sminkkollekciója, melyben szuper újdonságokat találhattok, legyen szó akár az ajaksminkről, akár az arc árnyalásáról vagy szemeink hangsúlyozásáról.
wishes
"A tápláló kókuszvizet tartalmazó mimózavirág illatú Love Beauty and Planet volume and bounty hajbalzsam gyengéden hidratálja a vékony szálú vagy tartás nélküli hajat, hogy gyönyörűen dús hatású hajtincsekkel büszkélkedhess."
2022.05.18. 12:36
Nagyon imádtam ezt a terméket a samponjával együtt. Nagyon kellemes, hosszantartó kókuszos illatot adott a hajamnak. Végre egy termék aminek nem kamu kókusz illata van. A hajam állagán is sokat változtatott, kevésbé töredezett, életteltelibb és simább hajat varázsolt, az alapból szőkített, vékonyszálú, kevés hajmaból. Plusz pont, hogy nem lapította le a hajam. Sajnos április közepe óta nem találom sem a DM sem a Rossmann üzletekben :( Pedig sokszor újravevős lenne.
Utoljára szerkesztve: 2023.07.13. 09:13 - 2022.03.21. 09:25
Vékony szálú, gyorsan zsírosodó hajam van, és most álltam át tudatosabb hajápolásra (hideg levegős szárítás, puha hajtörlő, gyengéd hajkefe, stb.), viszont mindenképp cruelty free terméket akartam a hajamra. Némi kutakodás után ezzel próbálkoztam be. A kiszerelése hatalmas, az illata erős mimózás (a parfüm se lehet kevés benne...), a kupakos adagoló is praktikus, nekem se túl sokat, se keveset nem köpött ki a tubusból. Igyekeztem keveset használni (egy százas érme mennyisége sikerült végül a félhosszú hajvégemre), és fésűvel oszlattam el a hajhosszra. Három-négy percet maradt a hajamon, amíg a tusfürdőt, intim lemosót használtam. Selymes, puha, fényes hajat hagyott maga után, nem nehezítette el a hajam, és gyorsan ki lehetett mosni. Egyelőre tetszik, hosszú távú hatásokról majd jövök updatelni.Update egy évvel később: Még mindig megvan a termék fele (!!) de egyáltalán nem bánom. Még mindig nagyon jó használni, gyönyörűen puhít, lágyítja a hajvégeket, hidratál, a kókuszolaj miatt kevésbé sérülékeny tőle a hajam. Nem hiszem hogy újra veszem, mert nemigen látom hogy elérhető lenne sehol, de nagy örömmel használgatom el, amíg még tart.
2021.01.14. 21:26
A samponnal együtt használom száraz, göndör hajamra, amióta ezt használom, könnyebb kifésülmi, sokkal puhább, fényesebb a hajam, nem töredezik, ez talán a vegán formulának is köszönhető, nagyon jó az illata és sokáig érezhető! Ez a mennyiség sokáig elegendő, megéri az árát!
2021.01.14. 18:33
A csomagolása egyáltalán nem praktikus. Nagyon nehéz kinyerni a terméket. Átlagos hajbalzsamnak mondanám a terméket. Kellemes tapintású lesz tőle a haj és közepesen hidratál is. A hajam valóban kap tőle egy kis volument használat után. Kipróbáltam már hajpakolásként is, amikor többet tettem a hajamra és zuhanysapkában dunsztoltam kicsit, mielőtt lemostam. Úgy is működőképes volt. Ha a csomagoláson sikerülne kicsit javítani, akkor ez egy szuper termék is lehetne. Nagy kiszerelést vettem meg, heti 2x balzsamként, havi 1-2 alkalommal pakolásként használom, három hónapja megvan, és kb. még félig van. Az újravásárláson még gondolkodom.
Utoljára szerkesztve: 2020.08.25. 15:49 - 2020.08.25. 15:48
Nem használok balzsamot, csak pakolást, de most kipróbáltam, hogy pakolás helyett ezt használtam és jó puha lett így is a hajam, plusz még szépen dúsította is. Ráadásul nagyon kiadós mennyiség, egész szépek az összetevői, nem mellesleg pedig az illata valami isteni és érezhető a hajban azután is hogy megszáradt. Valóban nehezen lehet kiszenvedni a flakonból, de ez legyen a legnagyobb baj..ha hosszabb távon is beválik, lehet ezt veszem majd inkább pakolás helyett, vagy váltakozva használni a kettőt, ár-érték arányban jobban megérné.
2020.04.01. 12:49
Már egy ideje csak ezt a balzsamot használom, tényleg nagyon sokáig elég. Szeretem az illatát, bár hajszárítás után nem nagyon érződik, azt kicsit sajnálom. Nem nehezíti el a hajat, mondjuk én nem is használok sokat egyszerre belőle. Kicsit drága, de szerintem megéri, mert tényleg hónapokig nem kell balzsamot venni. A márka egyéb termékeit még nem próbáltam, de mindenképpen szeretném majd!
Az INCI szépen mutatja, mik a kulcsösszetevők, és mik azok, amik hatására kevésbé számíthatunk. Értelmezni azonban nem egyszerű.
Március csak úgy tobzódik a vonzó, virágos illatokban, mi több, némelyik újdonság már a nyarat idézi elénk.