Hajápolók

Love Beauty and Planet Hajbalzsam Kókuszvízzel & Mimóza Virág Illattal

4.7
Hozzáadva 2020.02.25.by

wishes

"A tápláló kókuszvizet tartalmazó mimózavirág illatú Love Beauty and Planet volume and bounty hajbalzsam gyengéden hidratálja a vékony szálú vagy tartás nélküli hajat, hogy gyönyörűen dús hatású hajtincsekkel büszkélkedhess."

2022.05.18. 12:36

Nagyon imádtam ezt a terméket a samponjával együtt. Nagyon kellemes, hosszantartó kókuszos illatot adott a hajamnak. Végre egy termék aminek nem kamu kókusz illata van. A hajam állagán is sokat változtatott, kevésbé töredezett, életteltelibb és simább hajat varázsolt, az alapból szőkített, vékonyszálú, kevés hajmaból. Plusz pont, hogy nem lapította le a hajam. Sajnos április közepe óta nem találom sem a DM sem a Rossmann üzletekben :( Pedig sokszor újravevős lenne.

Utoljára szerkesztve: 2023.07.13. 09:13 - 2022.03.21. 09:25

Vékony szálú, gyorsan zsírosodó hajam van, és most álltam át tudatosabb hajápolásra (hideg levegős szárítás, puha hajtörlő, gyengéd hajkefe, stb.), viszont mindenképp cruelty free terméket akartam a hajamra. Némi kutakodás után ezzel próbálkoztam be. A kiszerelése hatalmas, az illata erős mimózás (a parfüm se lehet kevés benne...), a kupakos adagoló is praktikus, nekem se túl sokat, se keveset nem köpött ki a tubusból. Igyekeztem keveset használni (egy százas érme mennyisége sikerült végül a félhosszú hajvégemre), és fésűvel oszlattam el a hajhosszra. Három-négy percet maradt a hajamon, amíg a tusfürdőt, intim lemosót használtam. Selymes, puha, fényes hajat hagyott maga után, nem nehezítette el a hajam, és gyorsan ki lehetett mosni. Egyelőre tetszik, hosszú távú hatásokról majd jövök updatelni.Update egy évvel később: Még mindig megvan a termék fele (!!) de egyáltalán nem bánom. Még mindig nagyon jó használni, gyönyörűen puhít, lágyítja a hajvégeket, hidratál, a kókuszolaj miatt kevésbé sérülékeny tőle a hajam. Nem hiszem hogy újra veszem, mert nemigen látom hogy elérhető lenne sehol, de nagy örömmel használgatom el, amíg még tart.

2021.01.14. 21:26

A samponnal együtt használom száraz, göndör hajamra, amióta ezt használom, könnyebb kifésülmi, sokkal puhább, fényesebb a hajam, nem töredezik, ez talán a vegán formulának is köszönhető, nagyon jó az illata és sokáig érezhető! Ez a mennyiség sokáig elegendő, megéri az árát!

2021.01.14. 18:33

A csomagolása egyáltalán nem praktikus. Nagyon nehéz kinyerni a terméket. Átlagos hajbalzsamnak mondanám a terméket. Kellemes tapintású lesz tőle a haj és közepesen hidratál is. A hajam valóban kap tőle egy kis volument használat után. Kipróbáltam már hajpakolásként is, amikor többet tettem a hajamra és zuhanysapkában dunsztoltam kicsit, mielőtt lemostam. Úgy is működőképes volt. Ha a csomagoláson sikerülne kicsit javítani, akkor ez egy szuper termék is lehetne. Nagy kiszerelést vettem meg, heti 2x balzsamként, havi 1-2 alkalommal pakolásként használom, három hónapja megvan, és kb. még félig van. Az újravásárláson még gondolkodom.

Utoljára szerkesztve: 2020.08.25. 15:49 - 2020.08.25. 15:48

Nem használok balzsamot, csak pakolást, de most kipróbáltam, hogy pakolás helyett ezt használtam és jó puha lett így is a hajam, plusz még szépen dúsította is. Ráadásul nagyon kiadós mennyiség, egész szépek az összetevői, nem mellesleg pedig az illata valami isteni és érezhető a hajban azután is hogy megszáradt. Valóban nehezen lehet kiszenvedni a flakonból, de ez legyen a legnagyobb baj..ha hosszabb távon is beválik, lehet ezt veszem majd inkább pakolás helyett, vagy váltakozva használni a kettőt, ár-érték arányban jobban megérné.

2020.04.01. 12:49

Már egy ideje csak ezt a balzsamot használom, tényleg nagyon sokáig elég. Szeretem az illatát, bár hajszárítás után nem nagyon érződik, azt kicsit sajnálom. Nem nehezíti el a hajat, mondjuk én nem is használok sokat egyszerre belőle. Kicsit drága, de szerintem megéri, mert tényleg hónapokig nem kell balzsamot venni. A márka egyéb termékeit még nem próbáltam, de mindenképpen szeretném majd!