Sminkek arcra

Lovely Gold Highlighter

4.5
Hozzáadva 2022.03.24.
2 g

Világosító vitalitással teli egészséges megjelenést kölcsönöz az arcnak.

2025.03.19. 19:19

Nagyon jó szépfényű highlighter. Örökre elég lesz nekem. Sokszor használom de még igysem látszik hogy fogy olyan kevés kell belőle.

Utoljára szerkesztve: 2023.11.29. 22:29 - 2023.11.28. 23:04

Több évig használtam és szerettem ezt a highlightert. Nincsenek benne nagy csillámok, nem brutál fényes, hanem szép szaténfénye van, jó a tartóssága, nem porol. Ár-érték arányban is jó volt. Most viszont, amikor újra akartam venni, szembesültem azal, hogy egy Rossmannban sincs Lovely állvány. A mammutba járok általában, ott tudom, hogy rég eltűntették, de most nem volt sem a Margit hid budai hídfőnél, sem a Jászainál, sem az Oktogonnál, sem a Westendbe. Akkor elmentem még a Károl krt-ra, az Astoriához, azt mondták ott elvileg van Lovely állvány. Nem volt ott sem. Kérdésemre a nő azt felelte, most veszik le náluk is, probálkozzak az Arénában. Oda már nem megyek el. Szóval nem értem, miért van ez? A Rossmann weboldalán pedig szerepelnek a Lovely termékek, de nem igazán használható a térképes kereső, meg is untam az utánajárást, úgyhogy inkább megrendelem online. Online lehet rendelni make up.hu-ról, meg Notino-ról, úgy láttam, úgyhogy akkor mostantól ez is rendelős lesz. Egyetlen hibája, hogy idővel kicsit nehezen lehetett kinyerni a dobozból, de amúgy nagyon jó.

2023.11.08. 20:16

Sokáig használtam fiatalabb koromban, nagyon szerettem. Brutál fényes, csillogós, már a visszafogottabb darabokat kedvelem, de ez tényleg egy szuper termék. Tartós és az ára is kedvező.

2023.08.03. 17:22

Első highlighterem volt. Nagyon szeretem azóta is.

2023.03.27. 22:18

Imádtam ezt a hightlighter-t! Tökéletes aranyos-meleg árnyalat, egyáltalán nem tolakodó a szín, kevés is elég, jól pigmentált. 5 csillagos!

2022.11.19. 15:01

Meleg színtípusként arany színű highlightert kerestem, az itteni jó vélemények miatt döntöttem a Lovely highlightere mellett.Valóban nagyon szép fényt ad, visszafogott, nem drámai a hatása.Ami miatt nem szeretem használni, az az, hogy sajnos pattanásokat okoz. Olyan helyeken is, ahol egyébként abszolút nem jellemző a pattanásosodás, pl. az orrom hegye, vagy a szemöldök alatt(!).Inkább ritkábban használom, és addig nem dobom ki, ameddig nem találok olyat, ami nem tömíti el a pórusaimat :(

Piactér

Több mutatása