Fürdőtermékek

4.7
Hozzáadva 2018.06.19.by

veronika21

100 g

"Halmozd el a bőröd a rozmaringos-levendulás habfürdő lágyan gyógyító csókjaival. Olvadj el a Dél-Franciaország levendulás és rozmaringos aromáival illatosított, paradicsomi fürdővízben. Dőlj hátra és hagyd, hogy a gondjaid kipukkadjanak, akár a buborékok, miközben extra szűz kókuszolaj simogatja a bőröd."

2019.04.02. 17:02

Nem igazán vagyok levendula-rajongó, ajándékba kaptam. De őszintén egyáltalán nem volt zavaró az illata emiatt, nem volt tömény. Vizsgaidőszakban igazi megmentő volt! Ráadásul harmadszorra használtam csak el, megéri ;)

2019.02.27. 11:44

én is egészben használtam el, többször is újra vásároltam, csodás levendula mámor

2017.12.09. 17:14

Hja.....hogy ezt több részletben kell elhasználni.... :-)))))Csak bedobtam a kádba és ráengedtem a vizet. Közben telefonáltam egy gyorsat meg elolvastam pár mailt. Olyan gigantikus habfelhő fogadott, mire visszaértem, hogy elállt a szavam egy pillanatra. Bár ez így akkora poén, hogy ha újra veszem, talán akkor is az egészet bedobom egyszerre. :))

2017.02.22. 11:03

Nagyon imádom ezt a habfürdőt. Finom illat szép habok. Csillagos ötös

2014.02.07. 21:18

Alapvetően nem rajongok a levenduláért, mert a Neoranormon jut róla eszembe és minden más levendulás cuccról is. Boltban néhányszor megszaglásztam, de sosem vettem. Amit kipróbáltam, azt ajándékba kaptam, és nem úgy néz ki, mint itt a képen. Sokkal halványabb lila, inkább fehér és nincs benne már levendula ágacska. Az illata viszont kellemes, nem dominál benne a levendula,sikerült kiegyensúlyozniuk. A többi Lush habfürdőhöz képest sokkal kisebb habot képez. Gondoltam egy harmad elég, max. egy fél, mint a többiből, de ahogy belemorzsoltam nem igazán akart habzani. Végül beletettem az egészet, de így sem úsztam a habokban. Talán azért lehet, mert eléggé elöl szerepel a kókusz olaj a habzó anyag rovására, amit érezni is lehet, mert szinte csúszkáltam a kádban, annyira lehetett érezni a kioldódott olajat. A bőrt így nem is szárította ki. Összességében kellemes volt használni, de nem kiadós, magamnak nem venném meg.

2013.12.22. 12:06

Érdemes egyébként úgy felhasználni, hogy nem egyben dobjuk bele a vízbe, hanem többfelé vágjuk, mert így is nagy és sokáig elegendő habot képez, és tovább is kitart, mintha egy fürdésnél használjuk fel. A kókuszolajtól picit krémes lesz a víz, és érezni is ahogy bevonja a bőrünket.Nagyon nyugtató és jó érzés a nagy habban üldögélni, és miután kiszálltam belőle, teljesen ellazultnak és nyugodtnak éreztem magam, habár azt az extra hidratálást nem nagyon éreztem. A kádat nem fogta meg, de még sokáig uralkodott bent a levendula jótékony illata, illetve rajtam is érezhető volt még jó darabig.Képek itt: http://nailpolishmaniac.blogspot.hu/2013/12/relax-lush-french-kiss-habfurdo.html