Lelőhely: Lush márkaboltok, online

4.5
Hozzáadva 2018.05.13.by

menczobeata

6 g

"Ez az összetett és jellegzetes illat a légiesen könnyű, gyümölcsös "Inhale" és az elnehezítő, földies "Exhale" házassága, együttesen rejtelmes, olyan füstös illatra emlékeztető parfümöt alakít ki, melyet a füstölők inspiráltak. A fényt és a sötétséget állítja szembe, minden viselőjén más és más aromával. Tartsd magadnál, hogy mindig isteni illatod lehessen."

Utoljára szerkesztve: 2022.12.24. 16:23 - 2022.12.24. 15:03

A rendes parfüm verziót fújtam először magamra a boltban, csak kíváncsiságból, mert egy a parfümöt elemző videóban azt mondta a videós, hogy először azt gondolta, hogy ennek a parfümnek maximum azt a nevet lehetne adni, hogy a sátán s*gglyuka, de miután kipróbálta valahogy csodás illata lett. Először jön a füstösség, elég erősen, de közben is érezni lehet valami üdeséget, gondolom a virágos jegyeket, aztán a füst lecseng és marad valami fantasztikus fás illat. Folyamatosan szagolgatnom kell, nagyon jó. Amikor uborkát hámoztam ugyanaz az illat csapott meg mint, amit üdeségnek érzek ebben a parfümben.

2019.05.18. 07:16

Télre tudom csak elképzelni, csak akkor szoktam hordani is. Füstös, nehéz illattal indul, utána valami más jön előre, de a háttérben ott van végig ez a füstös illat. Nem egy átlagos parfüm, úgy egyáltalán. Szerintem kevés ember van, akinek tetszik ez az illat, főleg rögtön a tégelyben szagolva, de a bőrön más, nem olyan erősen érződik és mássá alakul. Nekem önbizalmat ad, ha ezt viselem, annyira szokatlan és különleges illat.