„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
twentylessone
"Az édes frangipáni feléleszti és táplálja a kreatív energiákat. A parfümöt a réges-régen élt francia márki által a kesztyűk illatosítására használt édes, fűszeres illat ihlette. A szantálfa és az ínycsiklandó mandulaolaj káprázatosan keveredik virágok illatával, hogy végül zamatos, füstös guiakfa zárja az illatok sorát."
2022.02.17. 14:07
Először azt hittem, hogy van némi köze a frangipáni virághoz, de kiderült, hogy egy személyhez kötődik, akit így hívtak.Egy visszafogottan öltöző, nemes anyagokból varrt ruhákat hordó középkorú nő jut az eszembe erről az illatról, apró gyémánt fülbevalóval és feltűzött hajjal. Kicsit régies, erős, másnapig tartó, zuhanyon átívelő illat. Valóban mandulás a vége:-D de erre jó pár órát várni kell. Türelmesek előnyben.
2021.10.15. 19:17
A tökéletes frangipani illatot keresve vettem meg, sajnos nem hozta azt amit vártam. A várva várt frangipani alig érzékelhető ellenben a guajakfa és mandula nagyon erős. Szépen összerakott Lush illat az igaz, viszont félrevezetve érzem magam. Hol a frangipani?
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.