Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
momo
Az I Love Juicy egy hihetetlenül gyümölcsös sampon az igazán tiszta, csillogó és fényes hajért. A hajat nedvekben gazdaggá teszi a vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag gyümölcskeverék. Rengeteg tisztító hatású papaya, ananász, kiwi és mangó, kiegészítve citrom és narancs illóolajokkal a csillogó fejbőrért és a gyümölcsös illatért. A gyümölcs és hínár keverék nemcsak megszünteti a haj zsírosodását, hanem azt selymes tapintásúvá is teszi.
2020.09.16. 07:47
Ma reggel akartam rendelni az újabb utánpótlást, erre nem találom sehol a weboldalon, gyorsan száguldok ide, a Krémmániára, minden bölcsesség tárházához, reménykedve, hogy ez csak átmeneti és nem szüntették meg, de ezek szerint igen. Ez az év meg van átkozva, ez már biztos. Ez volt eddig az egyetlen sampon ami az extra gyorsan zsírosodó hajammal kezdett valami látványosat.
2020.08.04. 13:14
Megszűnt sajnos az előző sampon, amit használtam, ezért keresgélésbe kezdtem zsíros haj ellen. Rendeltem ebből a gyümis finomságból egy pici flakonnal. Hát az illata valami mennyei gyümölcs áradat. Nekem nagyon jól habzott úgy is, hogy nem nyomtam ki belőle sokat. Kétszer mosom át a hajam és így is elég sokáig elég volt a mini flakon. Kitolta a hajmosást, ami a célom volt, ezért nagyon megszerettem. Viszont épp látom a Lush oldalán, hogy hamarosan megszüntetik. Szerintem a samponok istene megátkozott, hogy egymás után ez a 2. sampon, ami végre beválik, de megszűnik. :D
2020.07.02. 14:35
Szuper illata volt, tiszta lett a fejbőröm, jól habzott. A hajzsírosodásomon semmit nem javított.
2020.06.25. 10:51
Ez volt az a sampon ami miatt beregisztráltam, hogy véleményt tudjak írni. Megvan végre a samponom! Állandóan zsíros hajjal küszködtem, már az ált.suli óta. 2 naponta mostam a hajam, de ha mennem kellett valahova előtte mindig, nyáron pedig inkább naponta. Ezzel a samponnal 3 napot bír, és friss, nem zsíros. Pedig edzek vele, sétálok. Eddig minden samponnal 2X kellett hajat mosnom ezzel a csodával elég 1X. Ja és derékig érő hajam van. Annyi pénzt dobtam már ki mindenféle termékre bio, natúr, nem natúr, fodrászatból beszerzett rohadt drága samponok stb. Mindenen túlvoltam. Szóval igen, nem olcsó cucc, cserébe rohadt jó, imádom.
2020.06.09. 17:46
Nagy reményekkel vettem meg. Sajnos csalódás. Nem habzik, 1 samponozás nem elég, 2. samponozás után sem annyira érzem, hogy "csikorgósra" tisztít (ahogy itt néhányan írják). Szárítás után puha, szép a hajam, a hajvégeket nem szárítja, az illata tartós. Egy napot sem nagyon bír a hajam, gyorsan zsírosodni kezd. Más samponnal azért 2-3 napot kibírok. Sajnálom az ára miatt kidobni, pedig amúgy kuka lenne.
2020.05.25. 15:25
Sosem szerettem a gyümölcsös illatokat, de ez annyira finom volt, hogy kipróbáltam! Nem bántam meg, szép csillogó lett tőle a hajam, nem is zsírosodott nagyon, ami nálam probléma sajnos, úgyhogy nagyon boldog voltam vele! ÍCsak ajánlani tudom!