Lush Tea Tree Water Arctonik
Ár: | 2150 Ft, 4290 Ft | Kategória: | Lemosók, Tonikok | |||
Kiszerelés: | 100g, 250 g | Bőrtípus: | Normál, Kombinált, Zsíros | |||
Lelőhely: | Lush márkaboltok, online | Bőrprobléma: | Pattanások (acne) |
A krémet feltöltötte: vrita90, az összetevőket feltöltötte: sihaya, Módosítva: 2012. február 19.
Ár: | 2150 Ft, 4290 Ft | |
Kiszerelés: | 100g, 250 g | |
Lelőhely: | Lush márkaboltok, online | |
Kategória: | Lemosók, Tonikok | |
Bőrtípus: | Normál, Kombinált, Zsíros | |
Bőrprobléma: | Pattanások (acne) |
Teafa, revitalizáló borókafenyő, és méregtelenítő grapefruit tartalmú tonik. A teafa jótékony hatású a pattanások elleni küzdelemben.
VÁSÁROLD MEG
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Semmilyen hatást nem tapasztaltam sajnos. Részemről pénzkidobás volt.

Semmilyen hatást nem tapasztaltam sajnos. Részemről pénzkidobás volt.

Én általában brutál full alkoholos tonikokat használok,bírja a bőröm (t-vonal),sőt kell is neki kb :D De ez jó,nagyon megszerettem,gyengédebb a szokásos tonikjaimnál,ezt a dekoltázsomra is ráfújkálom kb minden második nap,és az orcákra is felviszem,ahova a durvábbakat nem. Nem egy világmegváltás ,de ami a feladata korrektül végzi. Szeretem és maradok egyelőre nála.

Először elkövettem azt a hibát, hogy több újonnan megrendelt Lush terméket kezdtem el használni. Ekkor még semmi pozitív változást nem véltem felfedezni a kombinált, aknéra hajlamos bőrömön. Aztán úgy gondoltam letesztelem a termékeket külön-külön. Amint a többi terméket elhagytam és csak ezt használtam napi szinten (1 vagy 2 alkalommal), egyszerűen csoda történt. A pattanásaim pikk-pakk megszűntek létezni. Csak nagyon ritkán bukkan fel egy-egy apróbb, amit azonnal le is húz ez az arctonik. Az illata sem olyan tolakodó mint a legtöbb teafaolajos arcápolási terméknek. Nagyon minimálisan szárít, de ez is tényleg nagyon elenyésző ahhoz képest amit pl a Body Shop teafaolajos habzó arctisztitójánál tapasztaltam. Egyetlen negatívuma, hogy a fújókája nem porlaszt eléggé számomra. Jelenleg a kisebb kiszerelés van meg, de amint az elfogy, rohanok is majd a nagyobb tesójáért és ha tényleg ilyen szépen rendben tartja a bőröm hosszú távon is, akkor valószínűleg egy életig hű társam lesz.

Csak egy hete használom, de már meggyőzött. Nagyon nagy reményeket fűztem hozzá, mivel az eddig próbált LUSH termékek nagyon bejöttek.
És szerencsére most sem kellett csalódnom. :)
Kicsit szárít, de egy kis utóhidratálással tökéletes.

És szerencsére most sem kellett csalódnom. :)
Kicsit szárít, de egy kis utóhidratálással tökéletes.

Másfél hét mindennapos használat után azt hiszem, hogy ez egy csodaszer. A fogamzásgátló abbahagyása óta még sosem volt ennyire szép a bőröm, mint most, és ez az egyetlen új termék, amit használok. Egyáltalán nem szárítja a bőröm (pedig ettől amúgy féltem), kifejezetten nyugtató hatású, az illata is kellemes, és mattítja is a bőrt. Amit meg a pattanásaimmal művelt, azt el sem hiszem: néhány nap alatt rendberakta a legproblémásabb területet. Sima, puha a bőröm, 1-1 pattanás felbukkan, de nem olyan csúnyák, mint az előzőek. Le vagyok nyűgözve, és remélem, hogy nem kell csalódnom.

Szuper ez a tonik, szépen mattít és segít a pattanásokat elmulasztani. Sokáig elég, tavaly nyáron vettem és még mindig van benne. Igaz nem használom mindennap, csak heti 3x kb. Ha csúnya a bőröm akkor viszont napi 2-3x permetezem, sokat segít.

Januárban vettem az akcióban kipróbálásképpen. Az eddigi legjobb arctonik, nem csípi a borom, mattit, jó az illata is. Nekem nagyon bevált, ráadásul plusz pont, hogy vegan.

Tökéletes tonik, szépen szárítja a pattanásokat, de hisz ez a feladata egy toniknak. Külön piros pont, hogy nagyon kellemes az illata és igazán bőrbarát.

Tudni kell alapjáraton, hogy a teafaolaj szárítja a bőrt, tehát az egyáltalán nem a termék hibája, ha utána száraz lesz az arc. Egy kis hidratáló krémmel együtt tökéletes. Nekem bevált, mert a pattanások nem tudnak olyan mennyiségben megjelenni az arcomon, csak kezdetleges kis puklik alakulnak ki, de ezzel tudom kontrollálni őket, és sokkal szebb tőle az arcom.

Évek óta használom, sokadszorra veszem újra. Amint elfogy, pár héten belül mindig újraveszem, mert nagyon érzem a hiányát. Arcmosás után használom, általában reggel és este, egy ideje már csak közvetlenül az arcomra és mellkasomra fújom. Nagyon szeretem az illatát, a hatását és a permet "sűrűségét" is. Csodát nem tesz, de úgy érzem kellőképpen gyengéd és nyugtatja, fertőtleníti a bőröm. Próbáltam másik verzióit is a Lushnak, az én bőrtípusomra ez vált be.

Az összes összetevő funkció szerint lebontva
Illatanyagok: Juniperus Communis (Juniper) Extract, Limonene, Parfum/FragranceParabének: Methylparaben
Tartósítószerek: Methylparaben
Természetes illatosító anyagok keveréke (citrusolaj (d-limonene) és fenyőfa vagy mentol (l-limonene) ). A kutatások ellentmondóak azzal kapcsolatban, hogy rákellenes vagy éppen hogy rákot okozó anyag szájon át bevéve. A bőrön alkalmazva allergiát (contact dermatitis) okozhat az arra hajlamosaknál, így jobb kerülni, csaknem az összetevőlista utolsó helyeinek egyikén áll.
Tartósítószer. A methylparabent tartalmazó termékek növelhetik az UVB által okozott károsodást a bőrben. Bár ez nem biztos, tanácsos methylparaben-tartalmú termékek mellett (meg amúgy is, mindig :)) fényvédőt használni. Részletesebb információ a parabénekről a futuredermen.
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Kiváló testápoló,imádom. Hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzést,mint egyes drágább termékek.Nagyon jó illata van.Tescóban vettem leárazva 850 Ft-ért,ennyiért sehol nem kapni jobbat.Az érzékeny bőröm miatt kicsit aggódtam,hogy irritálni fogja-e az olaj ami benne van....ééés nem! Mindenkinek ajánlom! :)
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Most már bő 1 hónapja használom, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Ki kellett tapasztalni a mennyiséget, nekem a 3 pumpálásnyi az ideális, aminek már látom a hatását, de nem nehezíti el, vagy zsírosítja a hajamat. A hajam alsó kb. 10 centijére szoktam kenni. Száraz és nedves hajra is ugyanolyan jól használható. Szép sima, fényes lesz tőle a haj, és elég lassan fogy. Nem csak a hajamra használom, hanem a körmeimre/kézfejemre is szoktam kenni, pár percig masszírozom a körömágyba, kezembe, maradéktalanul felszívódik és a hatása is nagyon jó. Én akciósan vettem 1490,-Ft-ért, de teljes áron is újra fogom venni ha egyszer elfogy.
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Imádom ezt a kis csodaszert!! Időszakosan szokott hullani a hajam, sok mindent kipróbáltam már, de ez tényleg használt. Én minden nap jól befújkálom vele a fejbőröm és alaposan belemasszírozom, ilyen használat mellett a 2. hét végére jelentősen csökkent a hajhullásom, és azóta rengeteg babahajam is nőtt az egész fejemen. Nagy meglepetéssel tapasztaltam, hogy nem csak új hajszálaim nőttek, hanem a meglévő hosszú szálak is mintha megvastagodtak volna, erősebbek lennének. Már a 2. flakonnál járok, de biztos, hogy mindig lesz belőle itthon. Persze nem fogom mindig minden nap használni, csak kúraszerűen.
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Újravevős termék nálam. Nagyon könnyen beszívódik, nem hagy filmréteget. Télen is kellőképp hidratálta a bőröm. Sokan panaszkodnak, hogy erős az illata, szerintem abszolút kellemes. Csomagolása pedig ezért az árért csak plusz pont!!!