Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
janka.s
"Ha kalandokra vágysz… a The Experimenterben megtalálod! Élénk, csillogó színek, pattogó cukorka és a világ első igazoltan fair trade eredetű vaníliakivonata Ugandából. Titokzatos és magával ragadó romantika… először a mély, összetett vetiver jegyek megkavarják az érzékeid, majd a krémes vanília és a tonka hatására minden egyensúlyba kerül. Megvalósul minden, amit valaha szerettél volna csinálni… és nézz csak rá az öt ragyogó színre, már biztos vagy benne, hogy a The Experimenter az egyetlen, akivel a jövőben valaha még át akarod élni ezt az élményt."
2018.07.28. 17:37
Számomra ez a bomba csalódás volt. Amíg olvadt a vízben szép színei voltak, aztán pedig elég fura színt vett fel. Kifejezetten nem tetszett. Az illata rendben volt, de más nem.
2018.03.13. 00:04
Ha egy kis kikapcsolódásra vágyik valaki akkor ez egy tökéletes választás. Gyönyörű színei vannak, nagyon sokáig pezseg, és az illata isteni. Mivel több színből áll nyilván összekeverednek a végére, de ez szerintem nem ront az összhatáson, mert legalább csillog.
2018.01.28. 18:22
Ajánlom annak aki egy kis jókedvet akar! Nekem nagyon lassan olvadt szét a kádban, így sokáig tudtam élvezni a szivárvány színű örvényt, gyönyörű volt! :) Utána zöld lett a víz és csillámos! Az illata nem lett a kedvencem, de a színörvény miatt újravevős! :)
2017.02.23. 11:10
Nagyon szép színes, csillogós, nekem jobban tetszett, mint az intergalactic, jobb az illata is :)
2017.02.22. 10:59
Elég sok fürdőbombát kipróbáltam már tőlük. Nekem tetszett. Jó illata van. Szép lett tőle a víz. Puha lett a bőröm. Utána is megmarad az illata relative sokáig. Szerintem ezen kívül nem is kell többet nyújtania egy fürdőbombának.