Újdonságok: ezeket próbáld ki az essence tavaszi sminkkollekciójából
Megérkezett az essence tavaszi sminkkollekciója, melyben szuper újdonságokat találhattok, legyen szó akár az ajaksminkről, akár az arc árnyalásáról vagy szemeink hangsúlyozásáról.
sailorluna
Megújult változat
A vitamint és hialuron savat tartalmazó szérum amely célzottan javítja a bőr szerkezetés, és csökkenti a látható ráncok mértékét. Segíti a nap által károsodott, öregedő bőr megújulását.
2021.11.14. 18:51
Mad Hippie rajongó vagyok és ebben a szérumban sem csalódtam. Sajnos egyelőre nem sikerült megtalálnom azt a koncentrációjú retinolos terméket, amely ne okozna irritációt, ezért kerestem valami alternatívát és ez a verzió nagyon bevált. Nem irritál, könyen beszívódik és nagyon látványos feltöltő, simító hatása van, valamint a pigmentfoltokat is hatékonyan kezeli.
2021.07.21. 14:04
Nagyon jó kis szérum. Annak ellenére, hogy számomra kicsit erős a citrusos illata, hamar elillan, es nem okoz semmilyen irritációt. Másnap reggelre nagyon szép, egységes, kisimultabb lesz az arcom. Látványosan dolgozik. Egyre jobban kezdem megkedvelni a MH termékeit.
2021.05.17. 12:31
A tinamu oldalán bukkantam rá, azonnal megtetszett, hogy nem retinolos, hanem retinolsav észteres a hivatalos leírás szerint. Mivel egy lépéssel hamarabb épül a bőrbe így hamarabb is látszik a hatása és mellé még látványos is.Maga a szérum ugyanolyan sárga, mint a retinal-os termékek esetében, illata pedig citrusos, frissítő.
Az INCI szépen mutatja, mik a kulcsösszetevők, és mik azok, amik hatására kevésbé számíthatunk. Értelmezni azonban nem egyszerű.
Március csak úgy tobzódik a vonzó, virágos illatokban, mi több, némelyik újdonság már a nyarat idézi elénk.