Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Mádara Time Miracle Eye Cream Bőröregedésgátló Szemránc Krém

4.8
Hozzáadva 2020.05.25.by

Zsazsaci

Feszsesebbé teszi és újjáépíti a bőrt a szem környékén. A fáradtság jelei, a szarkalábak és finom vonalak észrevehetően csökkennek. Egyedülálló vízmentes formula a nyírfa nedvének, az organikus, sejtmegújító galaj kivonatot tartalmazó Galium7 komplexumnak és a hatékony északi növényeknek a jótékony hatásával. Vegán.

2017.07.12. 11:26

A Madara honlapjáról rendeltem, mielőtt még a márka elerhető lett volna a Müllerben.Szeretjük egymást: a bőröm könnyedén beszívja, szépen simítja az enyhébb ráncokat, az illata pedig egyszerűen csodás. :)Újravevős!

2017.04.25. 05:55

Csak dicserni tudom, mint a legtobb Mádara terméket, mert annyira szereti a borom, hogy issza, kéri és ragyog tole. Kiválo márka nekem.:)

2017.01.22. 09:29

Ez egy nagyon jó kis cucc, kár, hogy ilyen iszonyúan drága, ezért a mínusz egy csillag :(Egy natúrkozmetikum oldalon a vásárláshoz mintacsomagot kaptam, abban volt benne, a pár milis kis zacsit egy hétig használtam. Hidratáltabb, és kevésbé sötét volt a szemem körüli bőr, illetve ami a a legfontosabb, nem jelentkeztek allergiára utaló tünetek, ami nálam nagyon ritka, ha szemkrémekről beszélünk. Szóval ha egyszer lesz sok pénzem, vagy látok valahol leakciózva, tuti megveszem :)

2015.12.07. 19:08

Az egyik legkellemesebb, leghatásosabb szemránckrém. Szinte a megjelenése óta használom. Ránctalanításban van ennél jobb, de én együtt használom egy hyaluronsavas termékkel, és együtt hozzák azt az eredményt, amit elvárok. Az nem hidratál, ez nem tud olyan szinten ránctalanítani. Érzékeny a szemem, szinte mindentől könnyezek, ettől végre nem.