Maison Francis Kurkdjian Ciel De Gum
Ár: | €195 | Kategória: | Parfümök | |||
Kiszerelés: | 70 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Neroli Luxusparfüméria | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: melwin, Módosítva: 2018. május 16.
Ár: | €195 | |
Lelőhely: | Neroli Luxusparfüméria | |
Kategória: | Parfümök | |
Ez az érzéki és megkülönböztetett illat a haute couture flair-jével ünnepli Moszkva Vörös Terének luxus bevásárlótermánek, a GUM-nak a 120-ik évfordulóját. Az ősi borostyánból, rózsaszín borsból, fehér jázminból és vaníliaból álló utazás, amely a 19. századi oroszok szépségét idézi.
Kizárólag a Maison Francis Kurkdjian butikokban és a moszkvai GUM-ban áll rendelkezésre.
Összetevők: borostyán, rózsaszín bors, fehér jázmin, vanília
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Ez is csak egy unalmas virágillat, amit már ezerszer megcsináltak.

Ez is csak egy unalmas virágillat, amit már ezerszer megcsináltak.

2 ml-s mintát rendeltem belőle, egyenesen Párizsból😊.
Igazi luxus illat, elegáns, nagyvilági.

2 ml-s mintát rendeltem belőle, egyenesen Párizsból😊.
Igazi luxus illat, elegáns, nagyvilági.

Ez az illat annyira fájdalmas,hogy sírni tudnék. Na nem azért,mert rossz,épp ellenkezőleg . Megjött a második adag MFK mintám és a megérzéseimre hallgatva választottam ki a tesztelendő alanyt . Rögtön bevillant Oroszország és a nemesi réteg . Az a fennkölt fájdalom,ami az orosz irodalom sajátja. Az Anna Kareninát olvasva végig kedvem lett volna megrázni a szereplőket,hogy Ébresztő! Megvan mindened,akkor mégis hogy engedheted meg ezt a depressziót ?? Levin is emiatt költözött vidékre és dolgozott boldogan és elégedetten a napszámosaival. Anna pedig beleőrült a lelkiismeret-furdalásba. Gyönyörűen írta le Tolsztoj a haláltusáját,csak sejteni lehet,hogy mi történt ,olyan finom a leírás . Pedig akinek (2)gyereke van,véleményem szerint nincs joga és oka megölni magát,ha másért nem,hát miattuk meg kell próbálni kimászni a bajból.
Hogy miért a hosszú irodalmi intró? Mert ez az illat az... Moszkva csillogása,a finom úrihölgyek bundája ,az urak szivarfüstje. A tüsténkedő szobalány enyhe izzadtsága,a fiatal bálózók izgatott boldogsága ,a kőpúder,a szekrény kissé dohos szaga. Csiligelnek az ékszerek ,felkerülnek a bundák és előáll a hintó is.
Hasonlít jellegében a Maubussin signature illatra(csak lágyabb) és benne van az Olympia music hall füstös cigillata is,csak lágyabban.
Ez művészet,mindenből egy kicsi,semmi sem sok. Soha nem tudnám viselni,én próbálok mindig pozitívan élni,ehhez az illathoz kell egy személyiség . A mintámat persze megtartom,néha magamra fújom ,s örülök,hogy megismerhettem.

Végre, végre!! Végre sikerült egy mintát szereznem belőle az új Gentle Fluidity párossal és a Le Beau-val egyetemben. Valamilyen módon a MFK parfümök hasonlóak (a névjegye ott van a parfümőrnek), de mégis különböznek. Nálam ez teli találat lett. Az amber, a jázmin és a vanília dominál, talán mintha fahéj is elvegyülne itt, ahogy az előttem szóló mondta. Valamiért Shalimar Initial ugrik be, azt is szeretem, bár ez számomra jobban hordhatónak ígérkezik. Gyengéd baba hintőpor, de semmiképp nem olcsó hintőpor kategória. A minőség itt is érződik, csakúgy mint az összes MFK parfümben.

Sikerült 2 ml-s mintát rendelnem belőle. Több Kurkdjian illathoz volt már szerencsém és szinte kivétel nélkül mindről állíthatom, hogy rettenetesen tartósak, tényleg egy fújás és egész nap megmaradnak, ruhán napokig. Ő a kedvencek közé tartozik. Én főként a vaníliát érzem ki belőle, amihez poros fűszeresség társul, valahol a háttérben egy picit a fahéj is megmutatkozik. Úgy gondolom kimondottan téli illat, mint szerintem a legtöbb Kurkdjian és megkívánja az eleganciát.

Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Újravevős termék nálam. Nagyon könnyen beszívódik, nem hagy filmréteget. Télen is kellőképp hidratálta a bőröm. Sokan panaszkodnak, hogy erős az illata, szerintem abszolút kellemes. Csomagolása pedig ezért az árért csak plusz pont!!!
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Most már bő 1 hónapja használom, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Ki kellett tapasztalni a mennyiséget, nekem a 3 pumpálásnyi az ideális, aminek már látom a hatását, de nem nehezíti el, vagy zsírosítja a hajamat. A hajam alsó kb. 10 centijére szoktam kenni. Száraz és nedves hajra is ugyanolyan jól használható. Szép sima, fényes lesz tőle a haj, és elég lassan fogy. Nem csak a hajamra használom, hanem a körmeimre/kézfejemre is szoktam kenni, pár percig masszírozom a körömágyba, kezembe, maradéktalanul felszívódik és a hatása is nagyon jó. Én akciósan vettem 1490,-Ft-ért, de teljes áron is újra fogom venni ha egyszer elfogy.
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Kiváló testápoló,imádom. Hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzést,mint egyes drágább termékek.Nagyon jó illata van.Tescóban vettem leárazva 850 Ft-ért,ennyiért sehol nem kapni jobbat.Az érzékeny bőröm miatt kicsit aggódtam,hogy irritálni fogja-e az olaj ami benne van....ééés nem! Mindenkinek ajánlom! :)
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Imádom ezt a kis csodaszert!! Időszakosan szokott hullani a hajam, sok mindent kipróbáltam már, de ez tényleg használt. Én minden nap jól befújkálom vele a fejbőröm és alaposan belemasszírozom, ilyen használat mellett a 2. hét végére jelentősen csökkent a hajhullásom, és azóta rengeteg babahajam is nőtt az egész fejemen. Nagy meglepetéssel tapasztaltam, hogy nem csak új hajszálaim nőttek, hanem a meglévő hosszú szálak is mintha megvastagodtak volna, erősebbek lennének. Már a 2. flakonnál járok, de biztos, hogy mindig lesz belőle itthon. Persze nem fogom mindig minden nap használni, csak kúraszerűen.