Sminkek arcra

Makeup by Mario Soft Pop Plumping Blush Veil

Hozzáadva 2023.07.12.by

Tarzicia

5 g

Krémes-balzsamos pirosító. Hialuronsavval gazdagított, selymes formula, amely kihangsúlyozza és teltebbé teszi az orcákat. Ragyogó finish-e tökéletes no make up hatást eredményez.

6 árnyalatban kapható

13 400 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2025.01.20. 16:50 - 2024.03.05. 19:13

Csatlakozom az előttem szólóhoz, ez a krémes pirosító egy ÁLOM! A legvilágosabb Barely Blushing árnyalatot szereztem be, teljesen beleolvad a bőrbe, mintha természetes pír lenne az arcomon. Szépen lehet építeni és az eldolgozása is gyerekjáték, valóban egy színezett balzsam :) Aki szereti a krémes pirosítót, annak feltétlenül be kell szereznie minimum egy színt a kollekcióból!

Utoljára szerkesztve: 2025.01.20. 16:50 - 2023.12.11. 17:12

Úhh..hát én csak szuperlatívuszokban tudok erről is beszélni,akárcsak a Surreal skin alapozóról.Nekem úgy az egész márka egyben van nagyon.Úgy az egész brand,a termékek külleme,minősége.Ez a 3-ik és minden bizonnyal nem utolsó Make up by Mario termékem. Ez is valami fantasztikus.Amúgy sem nagyon van azért krémes pirosító a piacon,elég nehéz jót találni.Ebből a pirosítóból a Pinch me pink van meg.Nem tudom szavakban leírni,enyhén csillog,de úgy ragyog, közben isteni krémes,nem kell félni, hogy soka termék kerül az ecsetre, vagy a kézre,jól építhető,jó a színe stb..Lehet ajakra is alkalmazni amúgy és abban sokkal jobbann teljesít,mint Westman Atelier blush stickje,Nekem fényévekkel jobb, mint a Rare beauty soft pinch-e.igaz,az is inkább arcra van kifejlesztve.Na nem is ragozom,engem Mario megvett a minőséggel,az tuti. A por állagú,3 színű bronzere is csúcs.És amit baromira értékelek,hogy a saját honlapján iszonyat jó akciókat szokott adni,nem csak úgy megmutatja,hanem pl.ad 2 terméket egyben akcióval,vagy egy por állagú terméket egy krémessel stb.és ez szerintem nagyon jó marketing,Westman Atelier nem ad semmi jót akciósan,pedig jó lenne.Szállít Magyarországra is,igaz 7000 ft a szállítás, de itt van 3 nap alatt se..és sok jó akciót a weoboldaláról lehet inkább elérni.Úgyhogy csak így tovább Mario!