Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
Chrissy
Fényvisszaverő részecskéket tartalmazó sminkfixáló spray, mely természetes ragyogást ad az arcnak, növeli a smink tartósságát és hidratál.
2022.01.07. 15:43
A Revolution adventi kalendáriumában kaptam. Első sminkfixálóm, valójában nem éreztem eddig szükségét, a szemem sminkelem napi szinten, jó minőségű termékeket használva s megfelelő alapra felrakva eddig sem vándorolt el. Pár használat után ebben nem tapasztaltam se előnyt, se hátrányt. Kíváncsi vagyok egész arcon hogy működik - de covidos időben maszkhoz hogy a túróba fessek teljes arcot, s próbáljam ki?!
Utoljára szerkesztve: 2020.07.30. 10:13 - 2020.07.17. 13:02
Elsősorban azért vettem hogy most így nyáron "lehúzzak" a sminkem porosságából, illetve hogy nedves hatású kissé fényes sminket tudjak varázsolni a pofimra. Nálam erre tökéletesen bevált és ahogy az előttem lévők is írják, szebb, természetesebb és tartósabb is a végeredmény. Nem extrán csillogó, inkább szaténos fényű és tényleg jól hidratál.
2019.06.01. 19:10
Nekem bejött, kipróbáltam a használatát úgy, hogy egyik nap fújtam a sminkemre a másik nap meg nem és ezt párszor eljátszottam még és a változás elég nagy, főleg a szemsminkem ügyében. Tudni kell, hogy a bőröm nem olajos de a szemhéjamon valamiért mégis nagyon hamar összegyűlik a festék attól függetlenül, hogy mit rakok alá alapként vagy mennyire minőségi a termék amit ráhelyezek. Viszont amikor használom még mindig sokkal szebb délutánra az eredmény mint nélküle, úgyhogy számomra ez a termék pozitív. Nyáron még jövök egy ápdéttel mert nem tudom a nagy melegben mennyire fog szuperálni.
2019.01.26. 21:13
Első sminkfixálóm, úgyhogy annyi összehasonlítási alapom nincs. Valóban tartósabb lesz pár órával a smink, mint fixáló nélkül. Kicsit furi szaga van, de szerencsére gyorsan szárad. Az arcom tényleg élettel telibb lesz, nem pedig matt, de szerencsére nem túlzottan. Glitter vagy csillám nincs benne szerencsére.
2018.11.15. 20:43
Ez az első sminkfixálóm szóval nem tudok mihez hasonlítani. Nem rossz, elég jól teszi a dolgát.
Utoljára szerkesztve: 2018.07.05. 20:53 - 2018.07.04. 13:43
A NYX fixálók alternatívájaként szerettem volna használni, mivel könnyebben beszerezhető és valamivel olcsóbb is.Talán 3-4 óráig fixál, utána gyorsan átfényesedik a smink, a nagyobbik baj, hogy a helyén sem marad meg. Hétköznapokra jó lehet, például munkába azért nem kell brutális sminkfixálás, alkalomra nem. Dewy finist nem tapasztaltam, de ez számomra nem negatívum. Csillámok szerencsére nincsenek benne, legalábbis én nem vettem észre. Elhasználom, mert messze messze jobb mint a Catrice, utána vagy keresek tovább, vagy visszatérek a NYX - hez. A matt verzióját is beszereztem, azzal is teszek egy próbát.