Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
Saphira
Kétféle módon alkalmazható:
2022.02.27. 09:00
A samponja mellett használom. Fényesebb a hajam és egészségesebbnek tűnik, de a zsírosodással nem tudott mit kezdeni. Nem valószínű, hogy újra veszem őket.Az illata fura, kicsit zsíros érzetet hagy öblites után.
2021.02.13. 10:43
A samponjával együtt rendeltem meg, együtt használom őket. Nem vagyok elégedett mert ugyanúgy 2 naponta kell hajat mosnom. Nem veszem újra ha elfogyik.
2020.09.03. 14:50
Zsíros hajam van, csak a hajvégekre használom (nem a samponjával, ahelyett találtam jobbat). Egyszerűen imádom az illatát, a hajam meg szó szerint beissza. Nekem bevált, használni fogom tovább.
Utoljára szerkesztve: 2020.07.06. 14:41 - 2020.07.06. 10:55
Borzalmas illata van! Használni semmit nem használt, inkább csak rontott és drága....
Utoljára szerkesztve: 2019.11.03. 21:31 - 2019.11.03. 21:27
A hozzá való samponnal együtt használom, a kezdetektől fogva. Mivel sampon is mindenmentes natúr termék, így nincs bele szilikon sem, emiatt kicsit kócolja a hajat, de ekkor jön a balzsam és máris újra jóban vagyok a fésűvel. A hajam imádja szép fényes és selymes tőle, az illata is nagyon jó bár hamar elillan, szárazon már nem érződik. Bár az oldalon írják, hogy lehet a hajtőre is kenni, mert ez zsíros hajra való, de ezt nem mertem megkockáztatni, csak a hajam hosszára szoktam. Nem fogy olyan gyorsan mint a sampon, de ennek ellenére szerintem kicsit húzós az ára, mert jó sampont nehéz találni, de jó balzsam sok van. Többször újravettem már ennek ellenére, mert a sampon ezzel teljesedik ki ütős kombóvá, plusz annak semmi értelme nem lenne, hogy mindenmentes samponnal hajat mosok, hogy aztán egy szintetikus mindenfélés balzsamot tegyek rá.
2019.11.02. 21:34
Kedvenc balzsamom, hajam megmentôje 😀 !! Sosem tudott igazán megnőni a hajam, mert nagyon töredezett a vége és sajnos muszáj volt levágni, de ennek a balzsamnak köszönhetően már derèkig érő hajam van végre! A samponjával együtt “csodaszer”, megtaláltam az igazit 😁 Sok-sok terméket próbáltam már az évek alatt, de egyiknek sem volt még ennyire szuper a hatása! Én csak a hajam végére rakom és rajta hagyom valamikor 20 percig is. Nekem így vált be. Látványos a hatása és szuper, hogy természetes összetevőkből áll. 1 flakon sokáig elég, ellenben sajnos a samponnal ami szintén nagyon bevàlt, de az hamar el is fogy,abból gyárthatnának nagyobb kiszerelést is!