vadcseresznyefamag
Volumen növelő hajfixáló hab
2019.05.26. 08:25
A minap vásároltam meg, mert szeretem hullámosítgatni a hajamat, viszont áttértem a nudlis felcsavarós változathoz, hogy kíméljem a hőtől a hajamat. Vékonyszálú a hajam és tulajdonképpen imádja kirúgni a göndörítést egy röpke fél óra alatt. Ezzel a hajhabbal vééééégre napokig benne marad a hullám. Vizes hajra két diónyi nagyságút oszlatok el, majdnem szárazra szárítom aztán éjjelre felcsavargatom a nudlikat és másnap reggel tádááám, igazi szép nagy hullámokkal ébredek. Következő hajmosásig kitart (3-4naponta mosok hajat). Nekem már az új világoskék csomagolásos van, az illata finom, édeskés, tipikus Matrix illat. Ár-érték arányban 5*!
2016.07.07. 07:34
Nem ragasztja össze a hajat, mégis kiválóan fixál, egész nap tart. Csak az illata számomra nem túl kellemes, kissé fanyar, ecetes jellegű, de szerencsére ez pár másodperc alatt elillan. Ettől függetlenül szeretem.