Ezt a terméket már nem gyártják!

Maybelline

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Körömlakkok, lemosók
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: kr.galambos26, az összetevőket feltöltötte: hagicica20, Módosítva: 2013. november 25.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek
Kategória:   Körömlakkok, lemosók

Tartós körömlakk.

bibi24

cioccolata

2013. november 25.

A 78-as Porcelaine volt meg, ami egy csillogó francia manikűr-alap szín. Jól teljesített, legalább 1-2 évig használható volt. Erősítő hatásra nem emlékszem.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. november 25.

kismadár

Bőrprobléma: Bőröregedés
2013. október 10.

Nagyon szerettem ezt a körömlakkot!!! ♥ Nekem a 05-ös Extreme Blackcurrant volt meg, ami egy sötét padlizsán lila szín, szinte már fekete. Imádtam, mert nagyon szép színe volt, gyorsan száradt, 2 rétegben tökéletesen fedett és szép emlékek kötnek hozzá. :) Sajnos amikor a negyedéig volt már csak, akkor összecsomósodott és beszáradt. :( Úgy emlékszem, h kicsit drága is volt, kb. 4-5 évvel ezelőtt vettem olyan 1500 ft-ért. Ettől függetlenül, így is jár az 5 csillag!

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. október 10.

thalion3

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2013. április 28.

A '75 Ivory rose' árnyalat van meg.
Nagyon szép színe van, könnyen lehet vele dolgozni.
A tartóssága teljesen átlagos. Nem mondanám, hogy kifejezetten tartós.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. április 28.

A '75 Ivory rose' árnyalat van meg.
Nagyon szép színe van, könnyen lehet vele dolgozni.
A tartóssága teljesen átlagos. Nem mondanám, hogy kifejezetten tartós.

floracska6

2013. április 14.

Ú de szerettem ezt a körömlakkot! pontosan a képen látható árnyalat volt meg nekem pár éve. nagyon gyorsan szárad és sokáig tart, de manapság nem látom ezt a típust. Tudja valaki hogy gyártják-e még?

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. április 14.

adri97323

2013. március 25.

Jól teljesít azon kívül, hogy marha lassan szárad.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. március 25.

Jól teljesít azon kívül, hogy marha lassan szárad.

Orsyna

Bőrtípus: Zsíros
2013. március 7.

Imádtam.Amíg el nem fogyott...:(

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. március 7.

Imádtam.Amíg el nem fogyott...:(

claudia

2013. január 20.

Metallic Rose tulajdonos vagyok, kétszer is :) Vagy 2 éve ott porosodnak a szekrényben, tegnap este vettem elő őket. Hát még mindig csodásak, ennyi idő alatt egy pici csomósodást se tapasztaltam.
Nagyon hamar megszárad, tartós és tényleg erősödött a körmöm tőle. Nagyon lassan kopik, akkor is csak minimálisan.
Imádom, újraélem a lakkozós-korszakom, műkörmeim ideje lejárt holnap lakkvadászatra indulok! :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. január 20.

burberry

2013. január 4.

Szerintem nagyon jó minőségű körömlakk, a használata alatt erősödtek a körmeim. Mivel nincs kedvem mindig körmöt festeni, ezért egy év után is maradt benne, de akkor meg már beszáradt. Nekem egy kisebb kiszerelés jól jönne.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. január 4.

Linda0222

2012. november 15.

Szép,jó, de hamar csomósodik és beszárad:)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. november 15.

Szép,jó, de hamar csomósodik és beszárad:)

eo

2012. október 6.

Csak egy ilyen lakkom van, a Velvet Red árnyalat. Fantasztikus, nagyon tartós, jó vele dolgozni, remek a fedése (akár egy réteg is elég lenne, de mindig kettőt kenek). Már megvan egy ideje, de minőségi romlást sem tapasztaltam , úgyhogy remek kis termék, szeretem. :)

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. október 6.

Kémiai hámlasztók: Citric Acid

Szerves észtervegyület. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint illatanyag (jellegzetes édeskés illata van) és oldószer. Viszonylag nem toxikus, olcsó és könnyen illanó oldószernek minősül, ezért a körömlakkoknak, körömlakklemosóknak gyakori, nagy mennyiségben használt összetevője.

A butil-acetát elsősorban körömlakkokban használt oldószer.  Jól old különböző cellulózésztereket, a műkaucsukot és számos műgyantát. Felhasználják körömlakkok, körömlakklemosók készítésére és az illatszeriparban is.

A CosIng besorolása szerint filmképző anyag. Pamutból vagy faforgácsból nyerik, kénsavas közegben salétromsavval való reakció során. A nitrocellulóz mesterségesen előállított anyag, a természetben nem fordul elő. Rendkívül gyúlékony. Az anyag a legtöbb körömlakk fő összetevője, mivel kemény, fényes felületet ad a nekik.

Az izopropil-alkohol a legegyszerűbb szekunder alkohol. A CosIng besorolása szerint illlatanyagként, oldószerként, és fertőtlenítőszerként használatos összetevő.

Kis molekulasúlyú alkohol, ami bizonyos nézetek szerint szárító, irritáló hatással lehet a bőrre és elősegíti a szabadgyökök keletkezését, különösen ha az INCI lista első helyeinek egyikén található, más nézetek szerint viszont legtöbb erre vonatkozó kutatás in vitro volt, vagyis petricsészében nevelgetett sejteken, vagy izolált bőrmintákon, az életszerű helyzetekhez képest kimondottan extrém körülmények között vizsgálták a hatását a sejtekre (ilyen kutatási anyag például ez és ez is.)

Bövebben a kis molekulasúlyú alkoholokról itt olvashattok.

Felületi hártya képző, elektromos töltődést megakadályozó, a krémeket homogénné tevő segédanyag.

Sűrűbb állagú, szilikon alapú polimer, mely nem hagy nehéz érzetet maga után a bőrön. A kozmetikai termékekben alkalmazva könnyen kenhető, selymes érzetet ad, valamint megakadályozza a habzásukat. Mivel képes védőréteget képezni a bőrön illetve kitölti a finom vonalakat és ráncocskákat, ezárt gyakran használják alapozókban. E szerint a tanulmány szerint az összetevő néhány esetben képes megóvni a bőrt a kontakt dermatitistől, például az SLS által indukálttól.

Denaturalt alkohol, ami egy olyan etil-alkohol, melyhez adalékokat kevernek, hogy emberi fogyasztásra alkalmatlanná váljon, de eredeti céljára felhasználható maradjon. A kozmetikumokban oldószerként (segíti a vízben nem oldódó összetevők keveredését pl. olajok és fényvédők esetén), sűrűség szabályozóként (viszkozitás csökkentő), fertőtlenítőszerként, habzás csökkentőként (a kozmetikum rázásra se kezdjen el habozni) és tartósítószerként használatos, valamint segíti a hatóanyagok jobb bejutását a bőrbe (DE! sajnos nem csak a hasznos hatóanyagoknak segít utat törni a bőr alsóbb rétegei felé, hanem az olyan bőrre káros összetevőknek is mint az illatanyagok). A denaturalt alkohol egy kis molekulasúlyú alkohol, ami bizonyos nézetek szerint szárító, irritáló hatással lehet a bőrre és elősegíti a szabadgyökök keletkezését, különösen ha az INCI lista első helyeinek egyikén található, más nézetek szerint viszont legtöbb erre vonatkozó kutatás in vitro volt, vagyis petricsészében nevelgetett sejteken, vagy izolált bőrmintákon, az életszerű helyzetekhez képest kimondottan extrém körülmények között vizsgálták például az ethanol hatását a sejtekre (ilyen kutatási anyag például ez és ez is.)

Bövebben a kis molekulasúlyú alkoholokról itt olvashattok.

Boroszilikát üveg, amely a kozmetikai és testápolási termékekben pehely formában kerül felhasználásra. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint térfogatcsökkentő segédanyagként használatos összetevő. A Cosmeticsinfo információi szerint a legtöbb boroszilikát vegyülethez hasonlóan kémiailag nem reaktív anyag, vízben rosszul oldódik. Az összetevővel leggyakrabban sminktermékekben és körömlakkokban találkozhatunk.

Műanyag féle, melynek számos funkciója van a kozmetikumokban. Leggyakrabban fizikai bőrradírokban használt dörzsölő anyagként. Szintén gyakran használt felületi hártyaképző (film forming), sűrűség szabályozó és stabilizáló anyagként. Paula Begoun szerint rossz hírneve ellenére nem mérgező anyag a polyethylene és a kozmetikai iparban felhasznált mennyiségben a környezetre sem súlyosan káros.

A boroszilikát üvegek egy fajtája, mely jellemzően apró pehely formában kerül a kozmetikai termkekbe. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint térfogatnvelő hatású segédanyag. Mivel az összetevő finom csillogó felületet képez a bőrön, ezért gyakori összetevője különféle csillogó hatású sminktermékeknek és körömlakkoknak.

Egyszerűbb néven oxybenzone. Kémiai fényvédő, mely az UVB- és rövid UVA-sugarak (290-360 nm hullámhosszú) ellen véd. Magas stabilitású összetevő, amely véd más összetevőket is az UV-sugárzás okozta károktól. A oxybenzone viszonylag gyenge fényvédő, önmagában nem véd eléggé, így leginkább csak a többi összetevőt védő segédanyagként használt. Az összetevő használatát Palau-ban betiltották a korallokat károsító hatása miatt. Az összetevővel kapcsolatban felmerült a gyanú, hogy elősegíti a bőrben a káros szabad gyökök képződését. További információ a smartskincare-en.

A CosIng besorolása szerint töltő- és sűrűség szabályozó anyag. Leggyakrabban sminkekben használják a micához hasonló tulajdonságai miatt. Állítólag a synthetic fluorphlogopite-ből gyártott pigmentek a micából gyártott természetes pigmentekhez képest több előnnyel is rendelkeznek: bár mindegyiket leginkább gyöngyházszerű, csillogó hatása miatt alkalmazzák a sminkekben a mesterséges pigmentmolekula mérete egységesebb és a belőle gyártott por természetes szennyező anyagoktól mentes. Ezen előnyöknek köszönhetően pedig a synthetic fluorphlogopite pigmentekkel többféle és jobb színhatás érhető el, mint a hagyományos mica pigmentekkel.

Összecsomósodást megakadályozó (anticaking), átlátszatlanná tevő, sűrűség szabályozó segédanyag.

Szintetikus polimer, melyet filmképző tulajdonsága miatt használnak a kozmetikumokban. Paula Begoun szerint biztonságos összetevő, gyakran használják orvosi műszerek alapanyagául is.

Mesterséges bőrpuhító (emollient) és bőrkondícionáló szer. Sűrűség szabályozó funkciója is van.

Acetone 0 0

A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint oldószerként és denaturáló (az alkoholtartalmú kozmetikumokat "élvezhetetlenné" tevő) anyagkényt használt összetevő. Kifejezetten erős oldószer.

Palmitinsav. Bőrpuhító (emollient), emulgeálószer. Paula Begoun szerint habot képző tisztító anyag, mely szárító  hatással lehet a bőrre.