Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

Missha Cho Gong Jin Eye Cream

4.6
Hozzáadva 2019.03.28.by

viragi

Ránctalanító, ginzeng kivonatot és gyógynövényeket tartalmazó szemkrém, ami kezeli a mély ráncokat a szem környékén, továbbá javítja a bőr egészségi állapotát és rugalmasságát.

$30-tól

2020.07.01. 10:58

Nekem ez a szemkörnyékápoló a csoda.Már a második teljes kiszerelést használom, így ennyi idő elteltével mondhatom, hogy eddig minden szemkörnyékapolót lekötözött nálam.40+ vagyok, abszolút látszik, ahogy kisimította a szemkörüli ráncaim.Imádom.Csak azt sajnálom, hogy nem sok van már belőle és nehéz most a beszerzése....

Utoljára szerkesztve: 2020.02.22. 09:20 - 2020.02.20. 20:29

Update: Minél többet használom annál jobban szeretem. Fel is javítottam most az eredeti 4 csillagot 5-re. Szokásomhoz híven türelmetlen voltam és pár nap után már eredményt akartam látni ami persze nonszensz. Így hetek alatt viszont már látom a hatását. A sötét karikák szinte eltűntek, és valahogy az egész tekintetem üdébb. A halvány kis ráncokkal viszont nem kezdett semmit, de valószínűleg ehhez bármilyen krémnek több idő kell. Viszont a szilikon tartalma miatt ami ráadásul elég "előkelő" helyen szerepel az INCI-ben nem fogom újra venni. Az első igazi szemkörnyék ápolóm, eddig úgy gondoltam ami az arcom többi részére jó az jó a szememre is, de belemélyedve a koreai arcápolási rutinba rájöttem hogy enélkül (sem) lehet élni.Nehezen tudom eldönteni hány csillag lenne számára a reális. Nagyon kompakt, selymes krém valóban kevés elég belőle ahogy az előttem szólók írták, de hogy egy tasak sokáig elég lenne azt nem tudom megerősíteni. Legfeljebb 2 nap ha reggel és este is bekenem. Valóban érzem egy darabig hogy rajtam van bár töménysége ellenére könnyen beszívódik. De könnyen lehet rá sminkelni nem kukacosodik. Az apró ráncokkal semmit sem csinált, a karikák talán világosabbak lettek de ezt inkább az ujjbeggyel való ütögetésnek tudom be ami gondolom serkenti a keringést. A szaga nekem nagyon nyanyás virágos émelyítő de nem sokáig érezni szerencsére.

2019.12.19. 08:54

Szinte megőrülnek érte, persze, hogy én is rendeltem egy pakkot. Apró mosoly ráncaim vannak, illetve a szemkörnyékem nagyon vízhiányos ha nem figyelek oda rá. Shea vaj alapú amit a legjobban szeretek, egy fél lencsényi mennyiség mind a 2 szememre elég. Nappalra is teljesen alkalmas nekem, beszívódik, táplál, szépen lehet rá sminkelni. Egy kis tasak 1 hétig elég így használva. Viszont a hatását tekintve semmi extra, majd egy évtizednyi tudatos rutin után nem fogok tőle elájulni. Egy kellemes, gazdag krém, el fog fogyni az összes kis mintám, de a nagyot nem fogom beszerezni mert felesleges.

2019.03.24. 22:59

Jó krém, de brutál sűrű. Nappalra nem alkalmas, mert lehetetlen rá szépen finoman sminkelni. 10 mintát vettem ebay-n, egy minta 3 alkalomra is elég, főként, ha hialuronos szérumokkal, tonikokkal alárétegzek kicsit. Nem lesz belőle tégelyes. Tovább keresem az igazit.

2018.08.23. 15:38

Összetevőlista: http://www.cosdna.com/eng/cosmetic_676a361026.htmlÉrett(ebb) bőrre ajánlom, mert sűrű, nem az a vizes krém, ennek ellenére gyorsan beszívódik, úgy érzem, h eltünteti a szemem alatti karikákat is illetve kicsit feltölti a ráncaimat is, nem irritál. Újra rendeltem, mert meg vagyok vele elégedve. Persze csak mintát vettem belőle, mert azért így gazdaságosabb. Úgy csinálom, hogy amikor felbontom a mintát, akkor belenyomom a szemránckrémes tégelyembe (kifogyott tégely újrahasznosítva), a benne lévő maradékot pedig felkenem a szemem köré, így egy nap két mintát bontok fel, így 5 nap alatt átrakom tégelybe a 10-es csomagot.