Pakolások, Hámlasztók

4.2
Hozzáadva 2016.10.20.by

svivko

21 g

Az aloe növény hatékonyan nyugtatja és hidratálja a bőrt. A maszk 100% pamutból készült, gyengéden a bőrre tapad, és segíti a hatóanyagok felszívódását.

2020.02.23. 22:57

Bornyugtatasra szerettem volna hasznalni, (nem olvastam el az osszetevoket, az aloebol indulva felteteleztem, h oke lesz) es par perc mulva csipni kezdte a boromet, ment is a kukaba. Csalodas :(

2019.05.30. 19:00

Mint az összes missha termék, amit eddig próbáltam, ez is bevált. Biztos, hogy újra fogom rendelni.Hidratál, nyugtat és kétszer is fel tudom használni, mert marad elég krém a maszkon.

2018.11.25. 15:22

Erőteljes hámlasztás után használtam nyugtatásra - teljesen jó! Mivel rengeteg folyadék van a zacskóban én visszahajtogattam a maszkot egy következő alkalomra.Használat után az arcbőr ápolt és hidratált, a pirosság eltűnik. Újravevős.

2018.08.09. 12:50

Szerintem aki érzékeny bőrrel rendelkezik és vágyik egy finom plusz hidratálásra, annak tökéletes. :) Visszafogott lágy illata van, egy hosszú nap után jó föltenni. Ami külön tetszik benne az az, hogy habár egy teljesen más ázsiai fejformára gyártják, mégis sokkal inkább illeszkedik az arcomhoz mint az itteni európaiak (pl Garnier). Szeretnék még több Missha maszkot is kipróbálni, mostanában nagyon szimpatikus ez a márka. :)

Utoljára szerkesztve: 2017.03.18. 14:57 - 2017.03.18. 14:57

Kellemes maszk, gyorsan felszívódik és szépen nyugtatja a bőrt. Rengeteg anyag van benne, a maradék a tasakban még másnapra is bőven elég. -1 az alkohol miatt

2017.02.23. 07:07

Imádom, főleg így télen! Odavagyok a Missha maszkokért és ez különösen jól teljesít!