Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

Missha Time Revolution Night Repair Borabit Ampoule

4.3
Hozzáadva 2021.12.15.by

Dominika28

• segít kisimítani a ráncokat és a finom szarkalábakat
  • segít eltávolítani az arcbőr öregedésének látható jeleit
  • helyreállítja a bőr rugalmasságát
  • hidratálja és táplálja az arcbőrt
18 730 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2020.08.02. 09:24 - 2020.07.18. 12:33

Magamnak vettem eredetileg, fene tudja miért, mert az olajos T-zónámmal egyáltalán nem vagyok a célközönség, másnapra persze jól ki is pattogtam tőle :) De aztán elvittem anyukámnak, és elképesztő csodát tett a bőrével. Eddig is fiatalos volt a korához képest, de a bőre viszont petyhüdt és fakó. Ez a szérum (ő csak olajnak hívja), már másnapra sokkal feszesebbé tette, és szép, egészséges színt adott neki. Nem gondoltam volna hogy egyetlen szérummal ilyen hatást el lehet érni, és ez az ő esetében különösen hasznos, mivel nem hajlandó minden este egy sok lépéses rutint végigcsinálni. 60 felett mindenkinek kötelezővé tenném (akinek száraz a bőre, már előtte is).

2020.06.02. 08:51

A csodaszerum, amibe minden finomsagot, klinikailag bizonyitott hatasu novenyi kivonatot es hatoanyagot belesuritettek. Nagyon szeretem hasznalni, masnapra erezhetoen simabb, feszesebb lesz a borom tole. Mivel 50 ml-s es nem hasznalom naponta, sokaig kitart. Ujravevos. (Szerum, nem krem.)

2020.04.15. 19:05

A máshol olvasott vélemények alapján azt gondoltam, hogy ezzel a krémmel magát a megváltást veszem meg, nagy csodát vártam. Olvastam azt is, hogy sokaknak okoz pattanást, de mivel még tiniként sem volt pattanásom, gondoltam, ez nálam nem lehet gond. Hát de. Nem volt lehetőségem megtudni, hogy valóban egy botox-szal ér-e fel a krém, mert azonnal abba kellett hagynom a használatát, annyira sok patim lett tőle. Nagyon sajnálom, nagy remény volt. Azért kap 3 csillagot, ki tudja, mi lett volna patik nélkül.