Pakolások, Hámlasztók

Montagne Jeunesse 7th Heaven Dead Sea Mud Arcmaszk

Hozzáadva 2018.11.21.by

Ripokk

100 g

Mélytisztító arcmaszk normál, kombinált és zsíros bőrre.

"Tápanyagokban gazdag holt-tengeri ásványokat és nyugtató levendulát tartalmazó természetes arcmaszkunk kitisztítja az eltömődött pórusokat a tiszta és puha arcbőrért. A szennyeződések távoltartása érdekében használd hetente."

2020.11.24. 19:05

Nekem a nem lehúzandó, agyagos maszkokból ez az abszolút favorit. Nagyon szépen tisztít, nem szárítja túl az arcomat, bár nekem elég zsíros a bőröm. Amikor nagyon lepukkant/kiégett hetem volt, és ez az arcbőrömön is látszik, ez egy gyors "tűzoltás" rá (hasznos pl. másnaposan vagy fesztiválból visszatérve). Egy megjegyzés: egyáltalán nincs kék színe, inkább fehér :) Mindenképp a tubusosat éri megvenni, mert az adagonként fóliázott egyszerre túl sok, viszont ahol levegő éri, beszárad.

2020.05.26. 20:42

290Ft volt az EuroFamily-ben, gondoltam adok neki egy esélyt, tekintve, hogy a márka eddig kipróbált termékeit szeretem. Nem bántam meg. Amint először kipróbáltam másnap rohantam is venni még két tubussal. Szerintem ezzel mindent elmondtam.:D

2018.11.10. 21:51

Az összes termékét imádom, ma végre találtam tubusos kiszerelést a DM-ben. Igazi ragya gyilkos. Utána én nem teszek fel semmit, hogy ne tömítsem el a pórusokat, de pár óra után azért egy kis hidratálás kelleni fog. ;)