Nagyító alatt: Eucerin Hyaluron-Filler Epigenetic szérum
Musil
A hidratáló és fényesítő, öblítés nélküli kondicionálóspray megkönnyíti a hajápolást és a hajformázást, a haj tökéletesen puha és selymes lesz, egyúttal meggyorsítja a hajszárítást is.
2024.01.07. 19:35
Szeretem használni de jelentős változást nem vettem észre a hajamon.Nagyon szeretem az illatát.Nem hiszem, hogy újra fogom venni.
2023.06.29. 10:21
Szuper termék. Finom illatú, könnyed, nem nehezíti el a hajam. A kisebb 75 ml-es kiszerelést vettem meg, de legközelebb biztos, hogy megveszem a nagyobbat, mert csodákat művel a száraz hajammal.
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.