Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz
Lelőhely: Online külföldről

Murad Hydro Dynamic Ultimate Moisturizer

Hozzáadva 2020.05.13.by

GyongyiCsoban

Klinikailag igazolt ránctalanító hatású hidratáló krém kollagénnel, és növényi olajok keverékével.

Parabén, szulfát és phalát mentes

23 000 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2020.11.21. 18:46 - 2020.11.21. 17:13

Ez egy fantasztikusan jó krém. Így 50-hez közel, egyébként azt hiszem, helyén kell kezelni a krémek hatását. Tehát ha valaki elhiszi, hogy bármilyen krém használatával visszafordítható az öregedés, a ráncok visszahúzódnak, és a 20 évvel ezelőtti önmagam néz majd vissza a tükörből, akkor minden, hangsúlyozom MINDEN krém és szérum csalódást fog okozni. Csodálkozom, amikor ilyeneket írnak véleménynek, hogy "ez sem csodaszer", ja igen, mert csodák nincsenek, még a bőrápolásban sem.Na, de vissza az értékeléshez. Ez a krém tudja, csinálja, amit maximálisan el lehet várni. Ahogy Trixi írja, tökéletesen feltölti a bőrt (nem, nem lesz ránctalan :-), de simább, egészségesebb, rugalmasabb lesz. Nagyon gyorsan felszívódik, nincs utána ragadós réteg. Számomra a legjobb krém, amit mostanában használtam.

Utoljára szerkesztve: 2020.07.03. 10:08 - 2020.07.03. 10:02

Ez a krém most A KRÉM a számomra. Egy 7,5 ml-es mintát használtam el belőle, ami kb. 2 hét alatt fogyott el mindennap használva. Erősen fontolgatom, hogy beszerzem az 50 ml-est belőle, habár sajnos tégelyes kiszerelésű, így nem annyira higiénikus (bár lehet belőle lapátkával is kiszedni egy kisebb tégelybe, szóval meg fogom tudni oldani), így használat előtt alapos kézmosás ajánlott. Nagyon szépek az összetevői, és parfümmentes is, ami a Muradnál nem megszokott. Teljesen szagtalan krém. Állaga viszonylag töményebb, vagyis tubusból talán nehezebb lenne kinyomni. Olyan állag, amit, ha szétpöttyözöl az arcodon, a krémpöttyök mereven megállnak ott, ahová tetted. Ennek ellenére nagyon könnyű eloszlatni, és a leghihetetlenebb, hogy villámsebesen beszívódik a bőrbe, annyira, hogy semmilyen ragacsos, tapadós, olajos réteget nem hagy. Egy ilyen tömény, többféle olajat is tartalmazó krémtől ez merőben szokatlan. Én ezt a beszívódást annyira élvezem, még nem tapasztaltam soha ennyire tartalmas krémnél ilyet. Először úgy éreztem, hogy nem is hidratál megfelelően, hiszen annyira gyorsan eltűnt. Viszont kezdtem azt érezni, hogy a bőröm sokkal puhább, komfortosabb lett, reggel már elég volt szérumot használnom, újabb krémet nem igényelt. Szóval tud valamit ez a krém. Feszesebbnek és kontúrosabbnak is érzem az arcom, nyilván az anti-aging összetevők szépen működnek. Hozzáteszem, nem spóroltam a mennyiséggel, szóval nagyjából egy olajbogyónyi mennyiséget használtam egy alkalommal az arcomra, majd a nyakamra is ráhúzva. Az érzékeny bőrömet egyáltalán nem irritálja, sőt, a pirosság is csökken a krém beszívódása után, pedig tartottam a retinoidtól. Nagyon elégedett vagyok, érdemes volt kipróbálni.