UnVraiAnge
Az értékes holt-tengeri ásványi anyagoknak köszönhetően az aktivizáló oxigénes gél maszk újra feszessé teszi a bőrt. Az oxigén-hatóanyag-komplex összetevői elősegítik a természetes regenerálódást, stimulálják az anyagcsere funkciót és segítik az új bőrsejtek képződését. Ellensúlyozza a nedvességveszteséget, frissé és kipihentté teszi a stresszes bőrt.
Kiszerelés: 2x5ml
2016.02.22. 10:35
Az egyik legrosszabb maszk, amit valaha használtam. Borzasztó felkenni, nagyon nehéz egyenletesen eldolgozni és abszolút semmi hatása nincs. Akciósan 300 Ft-ért vettem, de még ennyit sem ért meg. Soha többé.
2013.03.26. 18:05
Én ma akcióban 125.-Ft-ért jutottam hozzá az eredeti 499.-Ft helyett, majd leírom a hatását, ha túl vagyok rajta.
2012.03.27. 18:59
Véletlenül vettem meg ezt a maszkot, azt hittem iszappakolás, meglepődtem mikor kinyitottam és láttam, hogy ilyen fura zselés az állaga. Már feltettem az arcomra, mikor elkezdtem nézegetni, hogy milyen lehangoló vélemények vannak róla. Azt kell mondjam nekem nem volt olyan rossz, sőt nagyon selymes és kipihentnek néz ki a bőröm. Elhasználom a másikat is, sőt ha járok Rossmannba lehet, hogy veszek máskor is.
2011.10.21. 09:11
Nem tudom mire vélni ezt a terméket. A kocsonyás halmazállapot szinte lehetetlenné teszi a felvitelt, és amikor végre fenn van az arcon, nem ad valami komfortos érzetet. Hatása nincs, legfeljebb a felkenés okozta stressz enyhül a lemosás után.
2011.08.10. 07:48
Ez a maszk olyan, mint valami desztillált vízből készült gyümölcskocsonya kis apró kék gömböcskékkel dekorálva. Engem kissé a légfrissítőkre emlékeztet és az igazat megvallva annak lehet, hogy jobban be is válna, mivel a hatása az nincs neki, de legalább jól néz ki.