Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés
Lelőhely: Drogériák

Murnauers Luxury Spa Edition Élénkítő Arcmaszk Gyöngyvarázs

Hozzáadva 2011.08.23.by

UnVraiAnge

Nyugtató luxuskompozíció hyaluronsavval, vitaminokkal és pezsgővel, mely azonnal feszesebbé, élénkebbé teszi a bőrt.

Kiszerelés: 2 x 5ml / tasak

Utoljára szerkesztve: 2014.11.12. 13:21 - 2014.11.12. 13:21

Még kiárusítás alatt vettem hónapokkal ezelőtt (gondolom megszűnt azóta), de valahogy eddig csak ott hevert a fiókban. Tegnap gondoltam, hogy kipróbálom, úgyis itt a hűvös, kell az arcomnak a plusz táplálás, hidratálás. este kentem fel, kb. a tasak felét (vagyis a felének a felét, mert a képen látható tasak tulajdonképpen két tasak). Tényleg folyósabb, gélesebb állagú, nem maszktól megszokott sűrűbb krém. Letörlésre nem volt szükség, mert teljesen beitta a bőröm, még az orrom és állam is, pedig ott hajlamos fényesedni, zsírosodni. A használata alatt nem tapasztaltam semmi különöset, sehol nem csípett, pedig az orrom tövét sok hidratáló maszk csípi. Nem irritált, az esti krém helyett teljesen jó volt, van benne peptid, meg E-vitamin, meg hyaluronsav, biztos jót tett. Ami összezavart, hogy a tasakon azt írják (legalábbis az eredeti, német feliratozásban), napi használata javasolt. Akkor miért nem arckrémként árulják? Na mindegy, összességében jó kis maszk, még 3 alkalomra elég ami van, el fogom használni, ha lehetne még kapni lehet hogy újra megvenném.

2013.03.26. 18:13

Azért vettem meg, mert több DM-eset is ki akartam próbálni.Nem krémes, inkább gél-es az állaga. Nagyon hamar felszívódott. Amíg rajta volt, film-réteg hatást éreztem. Enyhe bizsergető vagy élénkítő hatást éreztem (de ez teljesen minimális volt). Nem csípett egyáltalán.Eddig 2x használtam. Jónak mondanám. Ár-érték arányban is jó. De ez is bőven elég (1 ív) 4 használatra. (Bár a Balea nedvességpotló aloe vera-s maszkja, nekem jobban nyugtatott. De valószínűleg ezt is meg fogom még venni, a hatóanyagai miatt).