Kézkrémek

4.7
Hozzáadva 2013.09.06.by

szabokatka

2019.03.10. 05:33

Illatmentes, könnyű állagú kézkrém, gyorsan és maradéktalanul szívódik fel. Csodásan ápol, nagy kedvenc.

2017.11.03. 09:55

Rendben volt a hatása, örültem, hogy nem glicerin alapú, mert általában azok nálam egyből kukacosodnak ( de lehet ne a glicerin a ludas, csak ráfogom:D). Ha nagyon be volt viszont repedezve a kezem, a só miatt kicsit csípte, az nem volt túl jó, illetve anyukám szerint sózott szalonna szaga van :DDD Hát neke ez nem jutott eszembe róla, de tény, hogy nem egy fincsi, mégcsak kellemesnek sem nagyon mondható illata van, és egy idő után tényleg furának hat. Estére oké, de arra én el tudnék képzelni ennél is gazdagabb krémet. Illat és ár-érték arány miatt -1csillag.

2017.07.19. 17:31

Nagyon száraz a bőröm télen, már szinte vérzik annyira kirepedezik. Próbáltam mindenféle kézkrémet, de ez vált be az egyik legjobban. Nem csípte a kezem mint az összes többi, eléggé rendbe hozta. Igaz kb egész nap kenegettem, de elég cudarul nézett ki a kezem, így muszáj volt. Az ára is nagyon jó, tökéletes kis krém számomra. :)

2016.01.05. 11:12

Sajnos nekem nagyon nem vált be :( a hidratáló hatás nagyjából 10 percig tart, nem szívódik be túl gyorsan, és a szagát se szeretem... A Tibolina árban és hatásban is felülmúlja ezt a krémet, plusz még gyorsabban is szívódik be...irodában kenegetem hogy elhasználgassam valahogy, de nem akar fogyni.

2015.12.15. 15:04

Nagyon jól hidratál, ennek ellenére nem túl drága. Az egész családom imádja.

2015.11.23. 15:37

Kiszáradt, ekcémás kezemre szuper, télen is jól hidratál. Nekem pl. jobban teljesít, mint a Neutrogena illatmentese. Hamar felszívódik, nem hagy zsíros érzetet, illatmentes, nem irritálja az érzékeny kezemet, egyszerűen szuper. A müllerben a legolcsóbb, mindig ott veszem.